Išskirtinis nepamirštamas renginys moterims - įspūdingai praleista diena

Ypatingo renginio moterims „Aš Karalienė“ organizatorės Oksana Legenzova ir Svetlana Narkienė.
Ypatingo renginio moterims „Aš Karalienė“ organizatorės Oksana Legenzova ir Svetlana Narkienė.

Kiekvienas iš mūsų patiriame savo gyvenime gerų ir blogų  akimirkų. Didžiąją laiko dalį dauguma moterų skiria savo šeimai, darbui, buičiai, draugams,... O savo grožį, žibančias akis, natūralią moterišką magiją, palieka kažkur toli – už pareigos jausmo ir pamiršta apie save, savo norus, troškimus bei svajones. 

Spalio 8 dieną, sekmadienį, vyks išskirtinis renginys moterims „Aš Karalienė“,  viešbutyje „VICTORIA“, Klaipėdoje. Ši diena - tai įspūdingai ir įsimintinai praleistas laikas  pasakiškoje aplinkoje.

Prabanga, laimė, šypsenos, puiki draugija

Ypatingo renginio moterims „Aš Karalienė“ organizatorės Svetlana Narkienė ir Oksana Legenzova. Ypatingo renginio moterims „Aš Karalienė“ organizatorės Svetlana Narkienė ir Oksana Legenzova.

Moteris yra karalienė iš prigimties, tačiau nedaugelis drįsta  atsiskleisti. Kaip ją išlaisvinti? Kaip paversti savo gyvenimą pasaka?.. Ogi tam nereikia nieko ypatingo. Jei pasakysite sau, kad esate verta geriausio, visata tai Jums suteiks. Karalienei reikia prabangos, laimės, šypsenų ir puikios draugijos. Visa tai Jūs surasite įkvepiančiame renginyje, skirtame dailiosios lyties atstovėms. Tiesiog verta ateiti į pramoginį-motyvacinį renginį moterims „Aš Karalienė“, kurtą Svetlanos Narkienės ir Oksanos Legenzovos. Laimei ir pilnatvei susikurti nereikia labai daug – svarbiausia tikėti savimi, mylėti save, daryti tai, kas miela širdžiai, leisti sau pasijausti tikra karaliene. O dar svarbiau yra būti šalia tų, kurie tave įkvepia, paskatina, atjaučia.

Aš Karalienė

„AŠ KARALIENĖ“ – tai išskirtinis, įspūdingas ir įsimintinas pramoginis-motyvacinis renginys moterims. Puiki galimybė pabėgti nuo monotoniško gyvenimo, rūpesčių, slegiančių minčių, varginančios aplinkos arba tiesiog paįvairinti kasdienybę. Jei norite tapti karaliene, turite puikią galimybę pasijausti išskirtine. „Tik Jūs pati sau Karalienė! Ne kiekviena pasaka gali tapti realybe, bet realybė gali tapti pasaka, to panorėjus ir einant tikslo link!“, – sako ypatingo renginio moterims „Aš Karalienė“ organizatorės.

Jūsų lauks profesionalus renginių vedėjas Remigijus Žiogas, įspūdingas iliuzijų šou su Mantu Wizard, Jordano Narkaus žinomos saksofono melodijos, įkvepianti paskaita su mentore Roberta Baranauskiene, įspūdingas Modestos Šukės madų šou,  SPA ritualai su Roberta Baroniene, paslaptingas šokis, staigmenos, loterija, vaišės, puikios remėjų įsteigtos dovanos ir kt.

Tad pasinaudokite progą sudalyvauti renginyje, kuris atneš daugybę nuostabių emocijų, neapsakomai malonių akimirkų bei prisiminimų. „Pabūkime Karalienėmis kartu“, – kviečia į nepamirštamą susitikimą  moteris renginio organizatorės Svetlana ir Oksana. 

Įsigyti bilietą į renginį

Išskirtinis nepamirštamas renginys moterims - įspūdingai praleista diena, nuotrauka-3
renginys moterims Rugpjūčio 27 „Aš Karalienė“ viešbutis „VICTORIA“ Klaipėda Svetlana Narkienė Oksana Legenzova
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933