„Aurum 1006 km lenktynių“ trasą išbandė ir mechanikai

Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos
Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos

Palangoje jau 24 kartą vykstančiose didžiausiose Baltijos šalyse automobilių ilgų nuotolių lenktynėse ne paskutinis vaidmuo tenka ir komandų mechanikams.

Žinoma, pagrindinė jų priedermė talkinti sportininkams ir padaryti viską, kad ekipos bolidas veiktų tarsi laikrodis, be priekaištų.

Tačiau „Aurum 1006 km lenktynėse“ dalyvaujančių komandų mechanikams jau daugelį metų suteikiama galimybė įrodyti, kad jie ne tik labai mikliai sukasi komandų garažuose, bet ir yra nepriekaištingai pasirengę fiziškai. Tą jie gali įrodyti kasmet varžydamiesi 1006 metrų bėgime.

Varžybų organizatoriaus Dariaus Jonušio idėja mechanikus nors trumpam paversti pagrindinėmis lenktynių festivalio žvaigždėmis tapo gražia tradicija – kasmet prieš lenktynių kvalifikaciją mechanikai išmėgina jėgas bėgimo varžybose.

O šiemet bėgusiems mechanikams plojo kur kas didesnė auditorija, nes tuo metu pačioje karščiausioje lenktynių erdvėje kaip tik galimybę viską pamatyti savo akimis turėjo didelis būrys azartiškiausių žiūrovų.

Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos
Aurum 1006 km lenktynės Mechanikų bėgimas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933