Laikini eismo pakitimai dėl tradicinių tarptautinių „Aurum 1006 km“ lenktynių Palangoje organizavimo

Laikini eismo pakitimai dėl tradicinių tarptautinių „Aurum 1006 km“ lenktynių Palangoje organizavimo

Jau rytoj, net 23-ią kartą Palangoje  vėl gaus varikliai ir iš visos Lietuvos rinksis sportinių automobilių ir greičio fanai, nes kurorte prasideda Aurum 1006 km lenktynės! 

Keturios dienos lenktynių dvasios, buvimo tarp tų, kas gyvena greičiu ir variklių griausmu! 

Jūsų laukia ne tik “Aurum 1006 km lenktynės“, bet ir kiti lydintys renginiai - visomis renginio dienomis veiks pramogų zona su daugybe atrakcijų tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Renginys prasidės jau trečiadienį, kuomet visi susirinks  komandų pristatymui. Tikriems automobilių sporto aistruoliams tai puiki galimybė susipažinti su komandomis ir pirmiems pamatyti lenktynių bolidus. Šiemet Administracinė ir Techninė komisijos keliasi iš S. Dariaus ir S. Girėno stadiono į lenktynių trasą, šalia pagrindinių renginio vartų. Gera žinia ta, jog ši diena yra nemokama, o Klaipėdos autobusų parkas jau nuo 12 val. visus norinčius nemokamai vežios nuo Palangos į renginio vietą ir atgal. 

Visus norinčius, renginio partneris UAB Klaipedos autobusu parkas nemokamai vežios nuo Palangos miesto (stotelė Vytauto g. prie bažnyčios) į renginio trasą ir atgal, o atvykstantiems su automobiliais renginio teritorijoje bus įrengtos automobilių parkavimo vietos. Nemokamas automobilių statymas atvažiuojant nuo Klaipėdos pusės, bei mokamas renginio teritorijoje. 

Dėl tradicinių tarptautinių „Aurum 1006 km“ lenktynių Palangoje numatomi laikini eismo pakeitimai:

  • liepos 20 d. nuo 4 val. iki 11 val. bus uždaryta Vytauto g. atkarpa nuo Kretingos g. iki Jūratės g.;
  • liepos 20 d. nuo 11 val. iki 13 val. bus uždaryta Vytauto g. atkarpa  nuo Kretingos g. iki Jūratės g. (vyks lenktynių pristatymas ir oficialus lenktynių atidarymas Vytauto g. atkarpoje nuo Kretingos g. iki Jūratės g);
  • Liepos 22 d. nuo 15 val. iki 17 val. J. Basanavičiaus g. atkarpoje nuo Meilės  alėjos iki Birutės alėjos bus pristatoma išskirtinių automobilių ekspozicija.
Laikini eismo pakitimai dėl tradicinių tarptautinių „Aurum 1006 km“ lenktynių Palangoje organizavimo, nuotrauka-1
Laikini eismo pakitimai „Aurum 1006 km“ lenktynės Palanga
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933