Palangoje vyko picų valgymo čempionatas

Palangoje vyko picų valgymo čempionatas

Liepos 11 d. Palangoje įvyko Express Pizza picų valgymo čempionatas. Iš daugiau nei 100 susirinkusiųjų 20 picos fanų išbandė savo jėgas turnyre.

Palangiškiai ir miesto svečiai turėjo kuo greičiau įveikti 42 cm dydžio Fanų picą. Greičiausiai tai padarė plungiškis Dovydas. Nugalėtojui atiteko 12-os picų prenumerata. Jis kartu su Juozu ir Juliumi pateko į pagrindinį čempionato finalą, kuris rugpjūčio 10 d. vyks taip pat Palangoje. 

Viso čempionato nugalėtojui atiteks net 50 šeimyninių picų prenumerta, skrydis oro balionu ir 500 eur vertės partnerių dovana.

Dalinamės įspūdžiais iš Palangos etapo. 

Express Pizza jau 17 metų savo svečiams kepa gardžias picas. Apsilankyti ir maistą į namus galite užsisakyti Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Palangoje, Kretingoje, Mažeikiuose, Gargžduose, Jonavoje, Plungėje ir Elektrėnuose.

Palangoje vyko picų valgymo čempionatas	, nuotrauka-1 Palangoje vyko picų valgymo čempionatas	, nuotrauka-2 Palangoje vyko picų valgymo čempionatas	, nuotrauka-3 Palangoje vyko picų valgymo čempionatas	, nuotrauka-4 Palangoje vyko picų valgymo čempionatas	, nuotrauka-5 Palangoje vyko picų valgymo čempionatas	, nuotrauka-6 Palangoje vyko picų valgymo čempionatas	, nuotrauka-7
Palanga Express Pizza picų valgymo čempionatas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933