Palangą sudrebino kasmetis teniso turnyras: į pajūrį sugužėjo būrys žinomų veidų

Palangą sudrebino kasmetis teniso turnyras: į pajūrį sugužėjo būrys žinomų veidų

Liepos 6–7 dienomis Palangoje praūžė jau tradiciniu tapęs kviestinis teniso turnyras „Nordstreet Tennis Cup“. Kartą metuose vykstantis renginys kaskart pritraukia būrį žymių asmenų – ne išimtis ir šie metai. Į turnyrą suvažiavusių teniso mylėtojų gretose buvo galima išvysti daug įtakingų Lietuvos verslo ir sporto pasaulio atstovų. Į kurortą atvykę tenisui neabejingi svečiai mėgavosi įspūdingu renginiu, o jam pasibaigus linksmybės persikėlė į uždarymo vakarėlį. 

Kviestinių svečių sąraše – garsios pavardės

Net trijuose Palangos kortuose – „Tennis Park“, „Pušynas“ ir „Vanagupė“ – vykęs teniso turnyras sutraukė būrį bendraminčių. Dvi dienas trukusiame renginyje buvo galima išvysti daug visuomenei puikiai pažįstamų veidų. Kviestinių svečių sąraše atsidūrė įtakingi Lietuvos verslininkai Darius Mockus, Vladas Numavičius, Saulius Butkus ir Andrius Janukonis su žmona Živile. Renginio nepraleido ir buvęs garsus Lietuvos krepšininkas Darius Maskoliūnas.

„Labai smagu matyti, kad kiekvienais metais renginys susilaukia didelio susidomėjimo, norinčiųjų į jį pakliūti skaičius kasmet vis auga. Džiugu, kad dalyviai vertina kokybišką organizaciją ir nori pasimėgauti geru renginiu bei smagia bendraminčių kompanija“, – teigė viena iš renginio organizatorių, projekto „TennisPassion“ įkūrėja Daiva Labunskienė. 

Nustebino išskirtinis renginio akcentas

Tradiciškai jau trečius metus Palangoje vykęs turnyras šiais metais susirinkusiuosius nustebino naujove. Liepos 7 d. vykusiuose finaliniuose mačuose buvo galima išvysti kamuoliukus padavinėjančius vaikus.

„Džiaugiamės, kad šiais metais galėjome įgyvendinti tai, ko iki šiol nei vienas Lietuvoje vykstantis mėgėjų turnyras dar nebuvo padaręs. Finaliniuose mačuose turėjome vadinamuosius „ball boys“ – vaikus, kurie padavinėjo žaidėjams kamuoliukus. Viskas vyko taip, kaip tikrose profesionalų varžybose“, – džiaugėsi D. Labunskienė.

Po varžybų rinkosi į uždarymo vakarėlį

Kaip teigė turnyro organizatorė, teniso gerbėjų bendruomenei priklausantys žmonės viskam kelia aukštą kartelę, tad planuojant renginį reikėjo kruopščiai apgalvoti net ir smulkiausias detales.

„Mintis organizuoti tokį renginį kilo dėl to, kad didžioji dalis teniso turnyrų yra „štampuojami“ kiekvieną savaitgalį, neatsižvelgiant į renginio kokybę ir dalyvių poreikius. „Nordstreet Tennis Cup“ suburia bendraminčius į vieną vietą ne tik pasportuoti, bet ir puikiai praleisti laiką po teniso mačų. Ši bendruomenė – tai sportiški, iššūkius mėgstantys žmonės, kuriems kokybiškas laikas ir puiki kompanija yra tokie pat svarbūs, kaip ir geras teniso mačas. Tai žmonės, kurie renkasi kokybę ir viskam kelia aukštus reikalavimus“, – pasakojo turnyro generalinio rėmėjo „Nordstreet“ atstovas Tadas Budrikis.

Taikantis į aukščiausius standartus buvo organizuotas ir po varžybų visus pasilinksminti sukvietęs vakarėlis. „Toda“ restorane vykusioje uždarymo šventėje dalyviai aptarinėjo dvi azarto kupinas dienas, dalijosi įspūdžiais ir mėgavosi gera muzika. Šventinę atmosferą renginyje padėjo kurti saksofonininko dovanotos melodijos ir didžėjaus pasirodymas.

Palangą sudrebino kasmetis teniso turnyras: į pajūrį sugužėjo būrys žinomų veidų, nuotrauka-1 Palangą sudrebino kasmetis teniso turnyras: į pajūrį sugužėjo būrys žinomų veidų, nuotrauka-2 Palangą sudrebino kasmetis teniso turnyras: į pajūrį sugužėjo būrys žinomų veidų, nuotrauka-3 Palangą sudrebino kasmetis teniso turnyras: į pajūrį sugužėjo būrys žinomų veidų, nuotrauka-4 Palangą sudrebino kasmetis teniso turnyras: į pajūrį sugužėjo būrys žinomų veidų, nuotrauka-5 Palangą sudrebino kasmetis teniso turnyras: į pajūrį sugužėjo būrys žinomų veidų, nuotrauka-6 Palangą sudrebino kasmetis teniso turnyras: į pajūrį sugužėjo būrys žinomų veidų, nuotrauka-7 Palangą sudrebino kasmetis teniso turnyras: į pajūrį sugužėjo būrys žinomų veidų, nuotrauka-8 Palangą sudrebino kasmetis teniso turnyras: į pajūrį sugužėjo būrys žinomų veidų, nuotrauka-9 Palangą sudrebino kasmetis teniso turnyras: į pajūrį sugužėjo būrys žinomų veidų, nuotrauka-10 Palangą sudrebino kasmetis teniso turnyras: į pajūrį sugužėjo būrys žinomų veidų, nuotrauka-11 Palangą sudrebino kasmetis teniso turnyras: į pajūrį sugužėjo būrys žinomų veidų, nuotrauka-12 Palangą sudrebino kasmetis teniso turnyras: į pajūrį sugužėjo būrys žinomų veidų, nuotrauka-13 Palangą sudrebino kasmetis teniso turnyras: į pajūrį sugužėjo būrys žinomų veidų, nuotrauka-14
Palanga teniso turnyras „Nordstreet Tennis Cup“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933