Šeštadienio rytas Palangoje: girtas jaunuolis sudaužė „City Bee“ automobilį

Facebook/Reidas TV nuotr.
Facebook/Reidas TV nuotr.

Palangoje sudaužytas „City Bee“ automobilis. Pirminiais duomenimis, avariją sukėlė automobilį trumpam išsinuomojęs girtas jaunuolis. Dabar jam gresia iki metų kalėjimo už tai, kad vairavo girtas, „City Bee“ baudos ir, greičiausiai, teks atlyginti nuostolius už sudaužytą mašiną.

Apie incidentą, įvykusį šeštadienio rytą, socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė „Reidas TV“.

„Palanga, išsiblaivyk! Jaunuolis iš „City Bee“ išsinuomojo automobilį „VW T-Rock“ ir girtas pylė į atitvarus Kretingos-Vilimiškės kelio sankryžoje. Įpūtė virš pusantros promilės.

Sakė, čia Palanga, čia jeigu ne jis, tai kitas. Mes pridursime, kad tai tiesiog auksinė šeštadienio išmintis. Jaunuolio laukia bauda už girtą avariją, ir katorga atsiskaitant už sudaužytą nuomotą automobilį“, – rašoma „Reidas TV“ pranešime.

Pagal Lietuvos įstatymus, vairuotojui, į alkotesterį įpūtus daugiau nei 1,5 prom., pradedamas ikiteisminis tyrimas. Griežčiausia už tai numatoma sankcija – iki metų kalėjime.

Tuo tarpu „City Bee“ nuolat akcentuoja, kad bendrovės automobilius gali vairuoti tik visiškai blaivūs vairuotojai. Šią nuostatą pažeidusiems gresia 2 tūkst. eurų bauda, gali tekti atlyginti nuostolius už sudaužytą automobilį.

Palanga „City Bee“ automobilis girtas jaunuolis Reidas TV
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933