Valstybės diena Palangoje – kartu su šeimomis į viduramžių pikniką

Valstybės diena Palangoje – kartu su šeimomis į viduramžių pikniką

Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) ir Tautiškos giesmės dienos proga Palangoje liepos 6 d. tradiciškai organizuojama nuotaikinga šventė, kurioje netrūks veiklų šeimoms – kurorto gyventojams ir svečiams.

Nuo 12 iki 16 val. pievelėje priešais kurhauzą (Grafų Tiškevičių al.1) vyks šeimų šventė-piknikas „Pozityviai“ viduramžių tematika. Vaikai kartu su tėvais galės nusikalti stilizuotas 770-ojo Palangos gimtadienio monetas, pasigaminti odines apyrankes bei įsijausti į karalių ir karalienių vaidmenis.

Veiks ir vaikų mokyklėlė, kurioje mažieji galės susipažinti su senoviniais šokiais, ginkluote ar tiesiog smagiai nuspalvinti įvairias užduotėles.

„Viduramžiai LT“ rengiamoje šių metų programoje netrūks ir įvairių estafečių šeimoms bei kitų siurprizų. Prižaidę įvairiausių žaidimų šventės dalyviai galės atsigaivinti rėmėjų šiai progai skirtais ledais. Visi kviečiami atsinešti savo pledus ir patogiai įsitaisius ant žolės mėgautis švente.

21 val. visi vieningai kartu su lietuviais visame pasaulyje stosime giedoti „Tautišką giesmę“. Palangoje himną giedosime Jūratės ir Kastyčio skvere, ant Birutės kalno kartu su Palangos kultūros ir jaunimo centro folkloro ansambliu „Mėguva“, Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčioje kartu su Palangos kameriniu choru, Šventosios pėsčiųjų aikštėje Lietuvos valstybės himną giedosime kartu su Palangos kultūros ir jaunimo centro vokaliniu retro ansambliu „Eldija” ir dainininku Ruslanu Kirilkinu.

Palangos kultūros ir jaunimo centro inf.

Valstybės diena Palanga Tautiškos giesmės diena šeimų šventė piknikas „Pozityviai“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933