Mados ir grožio mugė „Design for life“ grįžta į Palangą su nemokamomis pramogoms ir vaišėmis

Mados ir grožio mugė „Design for life“ grįžta į Palangą su nemokamomis pramogoms ir vaišėmis

Liepos 8-9 dienomis, Palangos sporto arenoje vyks mados ir grožio mugė „Design for life”. Tai mugių ciklo, aplankysiančio didžiausius Lietuvos miestus bei arenas, dalis.

Kaip ir kiekvienais metais mugė lankytojus pasitiks su NEMOKAMU batutu vaikams ir NEMOKAMA cukrus vata.

Anot organizatorių, mados ir grožio mugės lankytojų Palangoje lauks ne tik lietuviškų prekių ženklų kūrėjai, pristatysiantys naujausias vasaros drabužių ir aksesuarų kolekcijos, bet ir keletas unikalių maisto ir gėrimų gamintojų. Jų asortimente galima bus įsigyti namų gamybos vyno, natūralių skanėstų ir ekologiškų gaminių.

„Lietuvoje turime išties daug talentingų žmonių, pasižyminčių išskirtiniu stiliaus pojūčiu, vertinančių kokybę bei natūralumą. Lietuvių kūrėjų asortimentas vis dažniau savo vietą atranda ir užsienio rinkose. Todėl džiaugiamės galėdami jų gaminius pristatyti ir Lietuvos žmonėms,“ – teigia Andrius Kazlauskas, UAB „Festivus“ direktorius.

Mados ir grožio mugė „Design for life“ grįžta į Palangą su nemokamomis pramogoms ir vaišėmis, nuotrauka-1

Savo asortimentą siūlys ir būrys grožio prekių ekspertų, padėsiančių išsirinkti labiausiai klientų poreikius atitinkančias prekes. Neliks užmiršti ir vaikai – jiems gaminius siūlo ne vienas mugėje dalyvausiantis prekės ženklas, itin didelį dėmesį skiriantis patogiems, judesių nevaržantiems drabužiams kurti.

Mados ir grožio mugė „Design for life“ grįžta į Palangą su nemokamomis pramogoms ir vaišėmis, nuotrauka-2

Tuo tarpu mados ir grožio mugės lankytojai, išsiilgę šilumos ir jaukumo namuose, galės atrasti ir namams skirtą asortimentą – tuo rūpinasi rankų darbo keramikinius indus kuriantys prekių ženklai ir tautodailės atstovai prekiaujantys autoriniais tapybos darbais.

Mados ir grožio mugė „Design for life“ grįžta į Palangą su nemokamomis pramogoms ir vaišėmis, nuotrauka-3

„Lietuvių kūrėjai savo asortimentą dažniausiai pristato internete – tinklalapiuose arba socialinėje erdvėje. Ne kiekvienas iš jų turi fizines parduotuves, tad mugės sukuria išskirtinę galimybę ne tik gyvai susipažinti su populiarių prekių ženklų kūrėjais, išgirsti jų patarimų stiliaus klausimais, bet ir vietoje pasimatuoti patikusius drabužius, atrasti naujus, dar nebandytus aprangos ar aksesuarų derinius,“ – teigia A. Kazlauskas.

Mados ir grožio mugė „Design for life“ Palangoje lankytojų lauks liepos 8-9 dienomis, „Palangos sporto arenoje“.

Mados ir grožio mugė „Design for life“ grįžta į Palangą su nemokamomis pramogoms ir vaišėmis, nuotrauka-4

Darbo laikas:

liepos 8 d. nuo 12 val. iki 19 val.;

liepos 9 d. nuo 12 val. iki 18 val.

Įėjimas į mugę – nemokamas.

Sekite naujienas „facebook“:https://fb.me/e/2Vtz9FFmw

Palangos sporto arena mados ir grožio mugė „Design for life” NEMOKAMAS batutas vaikams NEMOKAMA cukrus vata Andrius Kazlauskas UAB „Festivus“ direktorius
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933