Sąskaitas už „Palangos komunalinio ūkio“ paslaugas gyventojams nuo liepos apmokėti taps patogiau

Sąskaitas už „Palangos komunalinio ūkio“ paslaugas gyventojams nuo liepos apmokėti taps patogiau

Gyventojai, besinaudojantys bendrovės „Palangos komunalinis ūkis“ paslaugomis, jau netrukus bus pakviesti prisijungti prie ekologiškesnio ir patogesnio sąskaitų apmokėjimo būdo – nuo liepos 1 d. atsisakoma popierinių sąskaitų bei pereinama prie elektroninių. Vis dėlto tiems klientams, kuriems ši naujovė pasirodys nepatogi, bus sudaryta galimybė gauti popierines sąskaitas, jas pasiimant bendrovės „Palangos komunalinis ūkis“ administracijos patalpose (Ganyklų g. 34).

Pastaraisiais metais bendra paslaugų rinkoje vyraujanti tendencija yra atsisakyti popierinių sąskaitų. Tai sėkmingai daro didžiausios bei žinomiausios telekomunikacijų, elektros, dujų tiekėjai, bankai ir kt. paslaugų teikimo įmonės. Šiuo keliu žengia ir daugelis Palangos gyventojams paslaugas teikiančių įmonių, tad nemažai kurorto gyventojų jau gauna elektronines sąskaitas iš kai kurių paslaugų tiekėjų.

Elektroninės sąskaitos, palyginti su popierinėmis, yra ne tik pigesnis ir aplinkai draugiškesnis variantas, bet ir gyventojams patogesnis atsiskaitymo būdas: jos vartotojus pasiekia greičiau, nei įprastos sąskaitos, o apmokant jas gyventojams nereikia eikvoti laiko eilėse.

UAB „Palangos komunalinis ūkis“ mokėjimo sąskaitas planuoja pristatyti gyventojams patogiu būdu, juo labiau, kad alternatyvų popierinėms sąskaitoms yra daug. Viena iš jų - multifunkcinėje įmonės savitarnoje pateikiamos sąskaitos su galimybe deklaruoti duomenis ir atsiskaityti už suteiktas paslaugas. Be to, savitarnoje galima registruoti gedimus, pateikti prašymus, užklausas, užsakyti papildomas paslaugas bei darbus, taip pat – gauti visą aktualią namo administratoriaus informaciją apie planuojamus, vykdomus bei atliktus darbus, planuojamus susirinkimus, dalyvauti balsavimuose dėl namo atnaujinimo darbų.

Taip pat sąskaitos gali būti atsiunčiamos elektroniniu paštu ar informacija pateikiama sms žinute su aktyvia mokėjimo nuoroda.

Vartotojų patogumui planuojama pasiūlyti ir Kliento kortelę – gyventojai, kurie neturi kompiuterių ar išmaniųjų telefonų, gautų atsiskaitymo korteles su kodu ar barkodu, ir jas pateikę „Perlas“ terminaluose, galėtų gauti visą jiems reikalingą informaciją ir atsiskaityti už suteiktas paslaugas.

Popierinių sąskaitų pageidaujantys gyventojai jas galės pasiimti UAB „Palangos komunalinis ūkis“ administracinėse patalpose, adresu Ganyklų g. 34.

„Palangos komunalinis ūkis“ paslaugos atsiskaitymas sąskaitų apmokėjimas popierinės sąskaitos Kliento kortelė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933