Vasaros sezoną Šventojoje atidarė aktorių stovykla

Vasaros sezoną Šventojoje atidarė aktorių stovykla

Praėjusią savaitę pasibaigė prodiuserinės kompanijos  Maobori production organizuojama aktorių repeticijų stovykla. Aktoriai ruošėsi naujam Ruslano Abdulajevo filmui- patriotinei nuotykių komedijai visai šeimai kino teatruose pasirodysiančiai jau šių metų spalį.

Jau antrus metus Šventojoje kviečiami žymūs Lietuvos aktoriai į Maobori production organizuojamą filmo repeticijų stovyklą. Šios stovyklos metu ne vienas turistas apsilankęs pajūry galėjo sutikti Naglį Bierancą, Karina Stungytę, Julių Žalakevičių, Saulių Baltrūną, Ugnę Zavistauskaitę, Sergej Severjanov, Gytį Pintulį , Viktoriją Faith ir Simoną Pham. Stovykla vyko poilsio komplekse „Auksinės kopos“ ir tęsėsi net septynias dienas. „Mano kaip prodiuserės tikslas organizuojant tokias stovyklas- ne tik išpildyti režisieriaus reikalavimus filmo pasiruošimams,bet ir  suburti aktorius į „ šeimą“ dar iki filmavimų, o stovykla efektyviausias būdas tai įgyvendinti. Taip pat man labai svarbu įtraukti ir vietinius Šventojoje gyvenančius profesionalus kaip fotografė  Edita Markevičienė, kuri fotografavo ir filmavo visos stovyklos metu, ir mokslų daktarė- kineziterapeutė Giedrė Vaičienė vedusi mankštas aktoriams. Matome, kad tokio tipo stovyklos, kurioms nėra analogų Lietuvoje, jau tampa tradicija. Su rėmėjų pagalba šiais metais stovykla paliko geriausius įspūdžius, ir jau galvojame apie netolimus planus kaip toliau galėtume stebinti ne tik aktorius, bet ir žiūrovus.“- pasakoja prodiuserė Eglė Adomavičiūtė.

Filmo pavadinimas dar neatskleistas, bet kūrėjai žada, kad tai bus laukiamiausia visų laikų lietuviška komedija.

Vasaros sezoną Šventojoje atidarė aktorių stovykla, nuotrauka-1 Vasaros sezoną Šventojoje atidarė aktorių stovykla, nuotrauka-2 Vasaros sezoną Šventojoje atidarė aktorių stovykla, nuotrauka-3 Vasaros sezoną Šventojoje atidarė aktorių stovykla, nuotrauka-4 Vasaros sezoną Šventojoje atidarė aktorių stovykla, nuotrauka-5 Vasaros sezoną Šventojoje atidarė aktorių stovykla, nuotrauka-6 Vasaros sezoną Šventojoje atidarė aktorių stovykla, nuotrauka-7 Vasaros sezoną Šventojoje atidarė aktorių stovykla, nuotrauka-8 Vasaros sezoną Šventojoje atidarė aktorių stovykla, nuotrauka-9 Vasaros sezoną Šventojoje atidarė aktorių stovykla, nuotrauka-10
vasara Vasaros sezonas Šventoji Maobori production aktorių repeticijų stovykla
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933