A. Bružas Palangoje pateko į neprofesionalaus masažisto kėdę

Aktoriai ir muzikantai (Vidunas Photography)
Aktoriai ir muzikantai (Vidunas Photography)

Birželio 3 d. vienintelis profesionalus improvizacijos teatras Lietuvoje „Kitas kampas“ surengė karščiausią ir vienintelį šios vasaros improvizacijos šou - „Vasaros gero juoko dozė“. Palangos koncertų salėje pirmąjį vasaros savaitgalį susirinko net 800 žiūrovų iš visos Lietuvos.

„Keičiam kailį“ – tokiu šūkiu improvizacijos meistrai ragino publiką transformuotis kartu - „nusimesti seną kailį“, keisti žiemą į vasarą, kailį į odą, darbą į atostogas, o vargą į juoką! 

Martynas Nedzinskas ir Audrius Bružas (VidunasPhotography)
Martynas Nedzinskas ir Audrius Bružas (VidunasPhotography)

Pasirodymo metu aktorius Audrius Bružas pateko į neprofesionalaus masažisto kėdę, tačiau tai įvyko ne SPA centre, o Palangos koncertų salėje, kur scenos kolega aktorius Martynas Nedzinskas įsikūnijo į masažistą – antiprofesionalą.  Be šio improvizacinio žaidimo, publiką džiugino ir kitos puikiai pažįstamos improvizacinės užduotys – „istorija po vieną žodį“, „atsisėdęs/atsistojęs/pasilenkęs“, pasimatymų žaidimas bei improvizuoti muzikiniai kūriniai. 

„Vasaros gero juoko dozėje“ kartu su žiūrovais improvizavo teatro „Kitas kampas“ aktoriai: Audrius Bružas, Kirilas Glušajevas, Martynas Nedzinskas, Inga Šepetkaitė ir Povilas Adomaitis. Į didžiąją sceną aktoriai žengė ne vieni, bet su visa ritmo grupe, vedama muzikanto Giedriaus Nako. 

„Kaip pradėsi vasarą, tokia ji ir bus“ – teigia teatro „Kitas kampas“ aktoriai, pasitikę vasarą su tikru geros nuotaikos užtaisu ir jau besiruošiantys naujam, jubiliejiniam 15-tam teatro sezonui. 

Teatras KITAS KAMPAS (VidunasPhotography)
Teatras KITAS KAMPAS (VidunasPhotography)

Rudenį improvizacijos teatras „Kitas kampas“ žiūrovus pakvies į ilgai lauktą premjerą - aktoriai grįš prie anksčiau išbandyto ilgos formos improvizacijos spektaklio, kai viso pasirodymo metu vystoma viena siužeto linija.  Naujas improvizacinis spektaklis žiūrovams primins dramatiškus ir puikiai pažįstamus TV realybės šou. Į teatrų sales didžiuosiuose miestuose grįš ir žiūrovų pamilti spektakliai - „Nuostabūs dalykai“, „Gero juoko dozė“ bei „Kito kampo“ improvizadienis.

Teatro „Kitas kampas“ repertuarą galite rasti www.kitaskampas.lt

Teatras „Kitas kampas“ repertuaras „Vasaros gero juoko dozė“ aktorius Audrius Bružas masažisto kėdė Martynas Nedzinskas masažistas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933