Artėjant vasarai didesnį dėmesį skirti aplinkos tvarkymui

Artėjant vasarai didesnį dėmesį skirti aplinkos tvarkymui

Prasidėjus aktyviajam kurortiniam sezonui bei artėjant šį savaitgalį, birželio 2-4 dienomis, vyksiančiai kurorto šventei „Myliu Palangą 770“ miesto komunalininkai intensyviai tvarko viešąsias kurorto erdves: pavasarinės gėlės keičiamos vasariniais žiedais, miestą jau puošia ir žydinčios gėlių piramidės.

Aktyviajam kurortiniam sezonui jau baigiami parengti ir paplūdimiai – į pajūrį baigiama suvežti inventorių. Iš viso Palangos paplūdimiuose (nuo Nemirsetos iki Būtingės) bus įrengta 140 persirengimo kabinų, 350 suolų, 900 atliekoms skirtų konteinerių. Paplūdimiuose jau veikia ir konteineriniai tualetai – 5 Palangos paplūdimiuose ir 1 Šventojoje.   

Palangos miesto savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus specialistai miesto gyventojus tai pat ragina nepamiršti pasirūpinti aplinka – didesnį dėmesį skirti savo namų kiemų grožiui, laiku nupjauti žolę.

Vasarą pasitikime gražesni.  

Artėjant vasarai didesnį dėmesį skirti aplinkos tvarkymui, nuotrauka-1 Artėjant vasarai didesnį dėmesį skirti aplinkos tvarkymui, nuotrauka-2 Artėjant vasarai didesnį dėmesį skirti aplinkos tvarkymui, nuotrauka-3
Palanga Šventoji vasara aplinkos tvarkymas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933