Jau pradėti platinti „Aurum 1006 km lenktynių“ festivalio bilietai

Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos
Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos

Kad nereikėtų kaip prie teatro durų žiūrovams medžioti atliekamo bilieto, 24-ųjų renginio istorijoje „Aurum 1006 km lenktynių“ organizatoriai, VšĮ „Promo Events“, jau pradėjo bilietų pardavimus į liepos 19-22 d.d. Palangoje vyksiantį lenktynių festivalį.

„Pasistengėme, kad bilietai tenkintų kiekvieno, atvyksiančio visoms trims renginio dienoms ar surasiančiam laiko tik pusdieniui, poreikius, - sako pagrindinis lenktynių iniciatorius ir organizatorius, „Promo Events“ direktorius Darius Jonušis. – Žinoma, skirtingos bilietų kainos, skirtingos ir privilegijos, kuriomis žiūrovai galės džiaugtis įsigiję bilietus į vieną ar kitą sektorius“.  

„Promo Events“ automobilių sporto fanams siūlo net kelių rūšių bilietus, tenkinančius labai skirtingų pomėgių greičio ir pramogų fiestos gerbėjų įgeidžius – pradedant abonementais ir baigiant bilietais, suteikiančiais teisę pasistatyti automobilį šalia lenktynių teritorijos esančiame kempinge.

Žinia, greičio  gerbėjai pirmenybę teikia geriausioms, patogiausioms stebėti renginį vietoms. Tačiau jų ne begalybė.

Taigi, anksčiausiai įsigiję bilietus tikrai laimės, o atidėliojantys sprendimą galės kaltinti tik save, kad pageidaujamoje vietoje vietų jau nebeliko...  

Didžiausia šių metų naujiena – VIP superfano bilietas, galiosiantis visas tris dienas ir atversiantis duris į visus „Aurum 1006 km lenktynių“ festivalio užkulisius. 

Nuo VIP bilieto teikiamų privalumų jis skiriasi tuo, jog VIP bilieto turėtojams suteikiama teisė dalyvauti PIT WALK ir patekti į PIT BOX zoną, skirtą būtent VIP superfano bilietų savininkui.

Įsigiję šį bilietą galės rinktis statyti savo automobilį VIP aikštelėje ar parkinge šalia trasos arba važiuoti į renginį su specialiais VIP Shuttle.

Su šiuo bilietu galėsite patogiau stebėti lenktynes bei rezultatus didžiuliuose LED ekranuose VIP pavilijone.  

Daug kam į atmintį įsirėžę trys „Aurum 1006 km lenktynių“ dienos, tačiau renginys ima šurmuliuoti jau trečiadienį, kai pradeda darbą administracinė ir techninė komisijos ir vyksta nuotaikingi komandų pristatymai. Tai unikali galimybė tikriems automobilių sporto aistruoliams pirmiesiems susipažinti su komandomis ir pirmiems pamatyti lenktynių bolidus. 

Šiemet žiūrovų laukia dar viena naujovė - administracinė ir techninė komisijos iš S. Dariaus ir S. Girėno stadiono keliasi į lenktynių trasą, šalia pagrindinių renginio vartų. Gera žinia žiūrovams ta, jog trečiadienio uvertiūra nemokama, o Klaipėdos autobusų parkas jau nuo 12 val. visus norinčius irgi nemokamai vežios nuo Palangos į renginio vietą ir atgal. 

Praktika parodė, jog populiarūs ir toliau išlieka trijų dienų abonementai, kuriuos įsigiję ne tik patenka į bendrą renginio teritoriją, pramogų/koncertų ar Paddock zonas, bet ir gali  nemokamai važinėti iš Palangos į renginio vietą ir atgal Klaipėdos autobusų parko autobusais. 

Įsigiję abonementus žiūrovai gali pasistatyti automobilį nemokamai parkinge, įrengtame atvažiavus nuo Klaipėdos pusės.

Daugelis aistruolių, nors ir labai mėgstančių automobilių sportą, ne visada turi galimybių mėgstamai sporto šakai paskirti visą savaitgalį.

Tokiam žiūrovui puikiausiai tiks vienos dienos bilietas, suteikiantis teisę patekti į bendrą renginio teritoriją ir pramogų/koncertų bei Paddock zonas.

Įsigijęs vienos dienos bilietą gali nemokamai važinėti iš Palangos į renginio vietą ir atgal Klaipėdos autobusų parko autobusais arba pasistatyti savo automobilį nemokamai parkinge, įrengtame atvažiavus nuo Klaipėdos pusės.

Be abejo, viena, nors ir labai turininga diena, nesuteiks tiek emocijų, kiek visas lenktynių savaitgalis, nuo ketvirtadienio iki pat šeštadienio vakaro, kai žiūrovus be lenktynių azarto vilios ir pramogų zona su daugybe atrakcijų ir vaikams, ir suaugusiems.

Įsigiję leidimus į VIP zoną galės ne tik patogiai stebėti varžybas, mėgautis skaniausiu maistu ir gėrimais, ne tik kartu sekti komentatorių darbą, bet ir laimėti įvairiausių prizų.   

Daugybę vertingų prizų išsiveš ir „Technitis“ žiūrovų slalomo dalyviai, kuriuos šių varžybų organizatoriai kviečia savo automobiliais atvažiuoti nuo Klaipėdos pusės. 

Beje, įsigiję renginio bilietus (o juos įsigyti galima www.bilietai.lt) be papildomo mokesčio galės apsigyventi renginio teritorijoje esančioje kempingo zonoje, kur bus galima įsikurti su savo kemperiais arba palapinėmis. 

Neverta nusiminti ir negalėsiantiems lenktynių dienomis apsilankyti Palangoje. „Aurum 1006 km lenktynių“ festivalį bus galima stebėti TV3 grupės kanalais, o komentarus iš renginio vietos klausyti per internetinį lenktynių radiją. 

Dar viena naujiena - visus norinčius žiūrovus renginio partneris, Klaipėdos autobusų parkas, nemokamai vežios iš Palangos (stotelė Vytauto g. prie bažnyčios) į renginio trasą ir atgal, o atvykstančių savo automobiliais renginio teritorijoje lauks įrengti parkingai. Iš jų nemokamas - atvažiuojant nuo Klaipėdos pusės, o mokamas - renginio teritorijoje. 

Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Andriaus LAUCIAUS nuotraukos
žiūrovai bilietai Aurum 1006 km lenktynės VšĮ „Promo Events“ prekyba direktorius Darius Jonušis VIP superfano bilietas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937