Balandis – švaros mėnuo. Kviečiame susitvarkyti savo aplinką ir bendrojo naudojimo teritorijas

Balandis – švaros mėnuo. Kviečiame susitvarkyti savo aplinką ir bendrojo naudojimo teritorijas

Balandis tradiciškai skelbiamas švaros mėnesiu. Visus Palangos miesto gyventojus, mokymo įstaigas, organizacijas, daugiabučių namų bendrijas, gyvenamųjų namų savininkus kviečiame organizuoti talkas ir susitvarkyti savo aplinką bei bendro naudojimo teritorijas.

Palangos miesto savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus specialistai gyventojams primena – būtina paisyti Miesto tvarkymo ir švaros taisyklių bei susitvarkyti savo žemės sklypus ir gyvenamąją aplinką, t. y. laiku nupjauti žolę, išvežti per metus susikaupusias šiukšles bei pernykščių medžių šakas, atlikti kitus būtinus darbus.

Pasirūpinti savo pastatų išore bei aplinka kviečiami ir miesto verslininkai – jie raginami ne tik susitvarkyti kavinių, barų aplinką, investuoti į pastato išorę, bet ir pasirūpinti išorine reklama, iškabomis – jos turi būti ne tik suderintos su Savivaldybe, bet ir šiuolaikiškos, neišblukusios, patrauklios, atitinkančios bendrą kurorto įvaizdį.

Nemažiau svarbu pasirūpinti renovuojamų ar naujai statomų namų aplinka. Primename, kad statybvietės privalo būti aptvertos, atliekos ar darbų metų susidariusios šiukšlės tinkamai sandėliuojamos ir išvežamos.

Daugiabučių namų gyventojai susiduria su aktualia problema – kiemuose bereikalingai vietą užimančiais apleistais, neprižiūrimais ir nenaudojamais automobiliais. Tokių nebenaudojamų automobilių savininkai raginami pašalinti juos iš daugiabučių gyvenamųjų namų kiemų ir kitų viešųjų vietų. Norintieji priduoti savo nebenaudojamą automobilį arba pateikti informaciją apie kiemuose be priežiūros paliktus nebenaudojamus automobilius kviečiami skambinti tel. (8 460) 52506 arba rašyti el. paštu [email protected].

Tvarkytis aplinką kviečiami visi – pasirūpinkime, kad Palangos miestas būtų švaresnis ir gražesnis.

Balandis švaros mėnuo Daugiabučių namų gyventojai nenaudojami automobiliai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936