Palangoje bus pradėti ekstremalaus sporto aikštyno įrengimo darbai

Palangoje bus pradėti ekstremalaus sporto aikštyno įrengimo darbai

Džiugia žinia socialiniame tinkle pasidalijo Palangos miesto meras.

„Džiugi žinia aktyvų laisvalaikį mėgstančiam jaunimui – pasirašyta ekstremalaus sporto aikštyno įrengimo rangos darbų sutartis su konkursą laimėjusia įmone, tad jau netrukus prasidės šios aktyvaus laisvalaikio praleidimo erdvės įrengimo darbai. 

Palangoje, kaip ir visoje šalyje, ekstremalus sportas darosi vis populiaresnis, tad šiam tikslui pritaikyta erdvė neabejotinai pradžiugins kurorto jaunuolius ir aktyvaus laisvalaikio mėgėjus, šios sporto šakos entuziastus. 

Sutartyje numatyta, kad per metus laiko greta Sporto arenos bus įrengtas ekstremalaus sporto mėgėjams skirtas aikštynas, suskirstytas į keletą skirtingų zonų: viena iš jų bus daugiafunkcinė, skirta riedutininkams, riedlentininkams ir bmx dviratininkams, antroji – riedučiams ir riedlentėms, trečioji – bmx dviratininkams. Moderniame aikštyne numatoma įrengti ne mažiau kaip 10 įvairaus sudėtingumo ekstremalaus sporto mėgėjams tinkančių įrenginių, bus pasirūpinta aikštyno apšvietimu, sportuojančiųjų patogumui bus įrengti suolai, dviračių stovai, geriamojo vandens fontanėlis, kita reikalinga mažoji infrastruktūra“, – socialiniame tinkle rašė Palangos meras.

Palanga ekstremalaus sporto aikštynas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938