Palangos koncertų salėje galima pasigrožėti unikalia paroda

Palangos koncertų salėje galima pasigrožėti unikalia paroda

Palangos koncertų salėje jau galima pasigrožėti palangiškio miniatiūrų autoriaus, dailininko, poeto Vytauto Kuso dovana Palangai - 770 miniatiūrų ir miniatiūrine knyga, dedikuota miesto garbingai sukakčiai.

Kiekviename iš 770 miniatiūrinių paveikslų originalus siužetas, kita nuotaika ir skirtinga  emocija. 26-iuose įrėmintuose pasportuose 770 atskirų gyvenimų, išgyvenimų ar istorijų su džiaugsmu ar liūdesiu, nusivylimu ar pakylėjimu, kryžkelių, atsakymų ir klausimų siužetų, tikėjimo ir nuopolio ir turbūt su visa spalvų palete, autoriaus atiduota į parodos lankytojų širdis.

Miniatiūriniai paveikslai sukurti 2022 metais mišria technika. Ne tik talentas, darbštumas, kantrybė, bet ir atsidavimas savo miestui galėjo suteikti ryžto tokios dovanos  idėjos įgyvendinimui.

Palanga – išskirtinis Lietuvos miestas, išskirtinė ir menininko Vytauto Kuso paroda.

Parodą galite aplankyti ki pat birželio 1 d.

Palangos koncertų salėje galima pasigrožėti unikalia paroda, nuotrauka-1 Palangos koncertų salėje galima pasigrožėti unikalia paroda, nuotrauka-2 Palangos koncertų salėje galima pasigrožėti unikalia paroda, nuotrauka-3 Palangos koncertų salėje galima pasigrožėti unikalia paroda, nuotrauka-4 Palangos koncertų salėje galima pasigrožėti unikalia paroda, nuotrauka-5
Palangos koncertų salė palangiškis miniatiūrų autorius dailininkas poetas Vytautas Kusas dovana Palangai - 770 miniatiūrų miniatiūrine knyga
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933