Padėka palangiškiams po akcijos

Padėka palangiškiams po akcijos

Po sėkmingai įgyvendintos akcijos Padovanok Kalėdas batų dėžutėje Ukrainoje esantiems vaikams ir kariams, buvo nuspręsta akciją kartoti ir Šv.Velykų proga. Prieš Šv.Kalėdas Palangoje buvo surinkta 62 vnt. dovanėlių. Lietuvos mastu jų buvo surinkta net per tūkstantį!

Vasario mėn. paskelbėme akciją: Padovanok Velykas batų dėžutėje” Ukrainos vaikams ir kariams. Savanoriai dovanėles batų dėžutėse rinko savo miestuose ir žmonės, norintys padovanoti dovanų, jas siuntė paštomatais į Kauną, iš kur viskas bus išvežta konvojumi į Ukrainą balandžio 9d. Geranoriški palangiškiai vėlgi neliko abejingi ir prisidėjo dovanomis vaikams bei kariams. Akcija Palangoje baigėsi ir buvo surinkta 88 vnt. dovanėlių. Didžiausią dalį dovanėlių padovanojo Palangos Baltijos pagrindinės mokyklos moksleiviai, jų tėvai bei mokytojai, o šią akciją organizavo Palangos Jaunimo reikalų tarybos jaunimo atstovė Gabija Bartkutė. Prie šios gražios pavasario akcijos dovanomis prisidėjo Palangoje įsikūrusi “Niam Niam Bull Bull” individuali įmonė, iškepusi virš 100 vnt. imbierinių meduolių, taip pat dovanėlių atnešė ir neabejingi Palangos miesto gyventojai.

Paramos fondo Saugus prieglobstis LT” savanorė Palangoje Daina Makauskienė nuoširdžiai dėkoja visiems palangiškiams prisidėjusiems prie akcijos Velykos batų dėžutėje Ukrainos vaikams  ir kariams.

P.s. Jeigu yra norinčių prisijungti prie savanorių komandos Palangoje, mielai prašome kreiptis į Dainą Makauskienę, parašius žinutę Facebook.

Padėka palangiškiams po akcijos, nuotrauka-1 Padėka palangiškiams po akcijos, nuotrauka-2 Padėka palangiškiams po akcijos, nuotrauka-3 Padėka palangiškiams po akcijos, nuotrauka-4 Padėka palangiškiams po akcijos, nuotrauka-5
Padėka palangiškiai akcija "Velykos batų dėžutėje" Ukrainos vaikai kariai Paramos fondas “Saugus prieglobstis LT”
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933