Kviečiame į 13-ąjį žygį „Gintaro kelias" ir akciją „Riedam"

Kviečiame į 13-ąjį žygį „Gintaro kelias" ir akciją „Riedam"

Šį šeštadienį, balandžio 1 d., aktyvaus laisvalaikio mėgėjai kviečiami dalyvauti kasmetiniame Palangos kultūros ir jaunimo centro organizuojamame žygyje iš Palangos į Šventąją. Laukia ne tik geras oras, bet ir įvairiausios staigmenos bei edukacinis užsiėmimas finišo stotelėje. Šiemet žygis skirtas ir kurorto 770-ajam gimtadieniui paminėti.

Registracija prasidės 11 val. Jūratės ir Kastyčio skvere, Palangoje. Prieš paskelbiant žygio startą, 11.50 val. žygeiviams bendrą mankštą surengs Palangos Vlado Jurgučio progimnazijos kūno kultūros mokytoja Tatjana Stankevičienė.

12 val.- žygio startas Jūratės ir Kastyčio skvere. Visi kviečiami dalyvauti pėsčiomis arba ekologiškomis transporto priemonėmis – dviračiais, riedučiais ar paspirtukais. Pusiaukelėje, vadinamajame „Pasaulio krašte“ (Užkanavės g.), visi kviečiami stabtelti renginio rėmėjų UAB „Augmos“ poilsio stotelėje ir atsigaivinti vaisiais.

12:30 val. – 15.30 val. Žygio dalyvių sutikimas Šventosios Pėsčiųjų aikštėje (Topolių g. 4). Sutikimo metu dalyvių lauks kareiviška košė bei apdovanojimai. Po žygio norintieji galės dalyvauti Palangos Gintaro muziejaus rengiamoje edukacijoje „Gintaro amuletų simboliai interaktyviai“ bei susikurti savo asmeninį amuletą. Taip pat bus rodomas menininko Augustino Našlėno filmukas ,,Baltų ženklai ir vaizdiniai“.

žygis „Gintaro kelias" ir akciją „Riedam"
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933