Dziudo turnyras „PALANGA 770“

Dziudo turnyras „PALANGA 770“

Ateinančią savaitę Palanga švęs savo jubiliejinį gimtadienį, kuris šiais metais vietos gyventojus ir svečius džiugins ypatingais renginiais. Šia proga Palangos kovos menų klubas „Ardonas“ suorganizavo vaikų dziudo varžybas „PALANGA 770”, į kurias atvyko 350 dalyvių (įskaitant žiūrovus) iš Telšių, Šilutės, Elektrėnų, Panevėžio, Plungės, Gargždų, Klaipėdos, Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Skuodo, Mažeikių, Alytaus, Panevėžio rajono, Kretingos, Palangos ir Latvijos.

Organizatorius Erikas Cchovrebovas
Organizatorius Erikas Cchovrebovas

Renginio atidarymo metu sveikinimo žodį tarė šių varžybų organizatorius Erikas Cchovrebovas, primindamas, kad šis turnyras yra skirtas Palangai, kuri šiemet švenčia savo 770 metų jubiliejinį gimtadienį ir pabrėžė, kad Palanga yra viena iš seniausių Lietuvos miestų. Jis, dėkodamas visiems atvykusiems į šią šventę, palinkėjo garbingų kovų, natūralių emocijų, ir gražaus renginio.

Dziudo turnyras „PALANGA 770“, nuotrauka-2

Kovos menų klubą Ardoną atstovavo 25 sportininkai iš Palangos ir Kretingos. Nepaisant laimėjimų ir pralaimėjimų, treneris Erikas Cchovrebovas už drasą ir ryžtą visiems savo sportininkams įteikė specialiai šioms varžyboms sukurtus medalius.

Dziudo turnyras „PALANGA 770“, nuotrauka-3 Dziudo turnyras „PALANGA 770“, nuotrauka-4 Dziudo turnyras „PALANGA 770“, nuotrauka-5

REZULTATAI:

  • Pirmąsias vietas užėmė: Paulius Ališauskas, Gintė Kazlauskaitė, Emėja Beniušytė, Karolina Eberling.
  • Antrąsias vietas užėmė: Aras Mažeika, Margarita Zahoreenko, Armandas Buožius, Jurgis Butkus.
  • Trečiąsias vietas užėmė: Jonas Eberling, Aronas Vincevičius, Markas Kurpoviesas, Haroldas, Rimavičius.

Kiti, atsilikę per žingsnį nuo medalio buvo: Natas Palšys (5 v.), Ignas Danilevičius (5 v.), Adris Valaitis (7 v.), Morkus Malūkas (7 v.), Matas Kontrimas (7 v.), Romas Vaičekauskas (7 v.), Kostas Bičkūnas (9 v.) Jordanas Kabalinas, Edvinas Milkontas, Lukas Račinskas, Lukas Vilimas, Motiejus Beržanskis, Maksim Topčij liko 9 -11 vietoje.

Palanga Dziudo turnyras „PALANGA 770“ kovos menų klubas „Ardonas“ vaikų dziudo varžybos organizatorius Erikas Cchovrebovas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933