Kartu gyvenimo keliu žingsniuojam

Kartu gyvenimo keliu žingsniuojam

Kovo 17 d. Palangos pensininkų bendrijos „Bočiai“ nariai kartu su Palangos Jaunimo ir kultūros centro vyrų choru „Jūros šauliai“ dalyvavo Žemaitijos „Bočių“ bendrijų susibūrime „Kartu gyvenimo keliu žingsniuojam“, kuris vyko Naujoje Akmenėje.

Gera buvo vėl visiems susitikti, pabendrauti, pasidalinti mintimis, aptarti rūpimus klausimus. Mus vienija bendras tikslas – puoselėti savo krašto tradicijas, istoriją, plėtoti bočių bendrystę. Smagu susitikus  apsikabinti lyg savo artimiausią žmogų, pasiteirauti kaip sekasi, palinkėti vieni kitiems pavasarinės saulės sielai.

Šventės šeimininkai, Naujosios Akmenės dainorėliai ir šokėjai, priešaky su pirmininke Ana Žakiene,  sveikino visus  susirinkusius ir kvietė susitelkti bendram darbui, bendrystei, kartu gyvenimo keliu žingsniuoti.

Su didžiausiu malonumu klausėmės Skuodo „Bočių“ bendrijos ansamblio atliekamų romansų, Joniškio „Bočių“ lyrinių dainų, o Plungės moterys taip gražiai sukosi šokio ritmu. Palangos vyrų choras „Jūros šauliai“ , atsistojus visiems žiūrovams salėje, dainavo  apie Tėvynę, apie Lietuvą, skaitovė Danutė Šakinienė skaitė eiles apie šelmį pavasarį.

O po koncerto kitoje salėje vyko šokiai, liejosi muzika ir dainos, smagiai sukosi senjorų poros.

Nepastebimai pralėkė laikas, reikėjo skirstytis, tačiau bus naujų susitikimų, naujų darbų ir smagių dainų.

Palangos pensininkų bendrijos „Bočiai“

pirmininko pavaduotoja Honorata Savickienė

Palangos pensininkų bendrija „Bočiai“ Palangos Jaunimo ir kultūros centras vyrų choras „Jūros šauliai“ „Kartu gyvenimo keliu žingsniuojam“ Naujoji Akmenė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939