Kai lieka mažiau nei šimtas dienų iki egzaminų

Tito KUNIGĖLIO nuotr.
Tito KUNIGĖLIO nuotr.

Penktadienį, kovo 3-ąją, mokykla pakeitė savo veidą ir tapo automobilių, motociklų – apskritai greičio mėgėjų buveine. Būtent tokia tema – „Greiti ir įsiutę“ – buvo paskelbta organizuojant abiturientų Šimtadienį.

O kaipgi greiti, įsiutę, o be automobilių. Jau tapo tradicija abiturientams, švenčiantiems Šimtadienį, nuo pat ryto garsiai pavažinėti po miestą, skelbiant tarsi šaukliams, kad jiems nebeliko daug iki svarbiausių iki šiol išbandymų. Atvykę į gimnaziją susitiko su savo auklėtojais ir praleido smagią valandėlę kartu.

Rengdami šventę gimnazijos trečiokai stengėsi, kad smagu būtų tiek stebintiems žiūrovams, tiek, žinoma, patiems šventėms kaltininkams, tiek ir auklėtojams, kurie ir vedė visą tą laiką iki šios akimirkos. Tad smagių užduočių teko visiems. Ir filmukų pasižiūrėta, kurie atspindėjo būtent šventės nuotaiką ir temą, būta šokių, manifestų, ir kone daugiausiai emocijų sukėlusių nominacijų teikimo bei įvairių kitų užduočių, žaidimų, tekusių ir auklėtojams.

Gimnazistai trečiokai pasistengė, kad nominacijos sukeltų daug juoko, klegesio, o ne dvejonių dėl jų reikšmės, tad būta įvairių – ir Metų stilius, Metų įvykis, Metų judesys, Metų pletkas, Metų plaučiai ir panašiai.

Puikios emocijos įrodė, jog renginys pavyko. Prasidėjus finišo tiesiajai bereikės sukaupti dėmesį, pasiimti viską, kas įmanoma ir spaudžiant akceleratorių stabtelėti ties egzaminais, o paskui skuosti su vėjeliu į platųjį pasaulį.

Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr. Tito KUNIGĖLIO nuotr.

Austėja KARKAUSKAITĖ, IIIA

Palangos senoji gimnazija Šimtadienis
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,928