Paskutiniai klaustukai „7bet-NKL“ reguliariajame sezone

Reivytis Alfredas - ReAl moments nuotr.
Reivytis Alfredas - ReAl moments nuotr.

Prieš paskutinį „7bet-NKL“ turą 8 iš 14 komandų jau žino, kokiose pozicijose finišuos reguliariajame sezone, o likusios 6 ekipos šią savaitę dar kovos dėl geresnių vietų.

Po praėjusios savaitės nebeliko intrigos dėl reguliariojo sezono nugalėtojų, kuriais tapo Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ (30-6) krepšininkai.

Nors pirmajame septynete komandos dar turi po vienerias arba dvejas paskutines reguliariojo sezono rungtynes, tačiau jau dabar aišku dėl šių ekipų galutinių pozicijų.

Antrą vietą užims „Telšiai“ (28-9), trečią – Kauno „Žalgiris-2“ (25-11), ketvirtą – Mažeikių „M Basket“ (22-14), penktą – „Vytis-VDU“ (21-16), šeštą – „Šilutė“ (16-20) ir septintą – Kauno r. „Atletas“ (14-22).

1-7 vietų pogrupis

 Paskutiniai klaustukai „7bet-NKL“ reguliariajame sezone, nuotrauka-1

Taip pat aišku, kad Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ (7-29) „7bet-NKL“ sezoną užbaigs paskutinėje 14-oje turnyrinės lentelės vietoje. Vis tik situacija kur kas įdomesnė tarp kitų antrojo septyneto komandų, nes jos visos gali pakeisti galutinę poziciją.

Dėl 8-osios vietos vis dar varžosi Vilniaus „Stekas“ (17-20), Vilniaus „Rytas-2“ (17-20), Joniškio „Delikatesas“ (16-20) ir Vilkaviškio „Perlas“ (15-21).

Abi Vilniaus komandos turi viena pergale daugiau, tačiau yra sužaidusios vieneriomis rungtynėmis daugiau nei „Delikatesas“. „Stekas“ turi tiesioginį pranašumą prieš Vilniaus dublerius, „Rytas-2“ – prieš „Delikatesą“, o Joniškio komanda – prieš „Steką“.

Tuo metu dviem laimėjimais atsiliekantis „Perlas“ (15-21) turi tiesioginį pranašumą prieš „Delikatesą“ ir „Steką“ bei likusias vienas iš rungtynių su tuo pačiu „Rytu-2“, prieš kurį turi laimėti 11 taškų persvara.

Jeigu taip nutiktų, jog „Perlas“ pralaimėtų abu likusius mačus, tai į 11-ą vietą galėtų kabintis dvejų rungtynių laukiantys ir tiesioginį pranašumą turintys Palangos „Kuršiai“ ir „Kretinga-VR Servisas“.

Tarp palangiškių ir kretingiškių, kurie turi po lygiai pergalių, tiesioginį pranašumą turi Kretingos ekipa.

8-14 vietų pogrupis

 Paskutiniai klaustukai „7bet-NKL“ reguliariajame sezone, nuotrauka-2

Ketvirtadienį 4 iš 6 rungtynių pradžia – 18 val, o šeštadienį visi mačai startuos 19.30 val. Paskutinio turo tvarkaraštį galite rasti paspaudę čia.

Primename, kad keturios stipriausios „7bet-NKL“ reguliariojo sezono komandos pateks tiesiai į ketvirtfinalį, o 5-12 vietose liksiančios komandos iš pradžių žais aštuntfinalyje.

Nkl Palangos „Kuršiai“ krepšinis Palangos krepšinis
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938