Okinaviečiai geriausiųjų trejetuke

Okinaviečiai geriausiųjų trejetuke

Kovo 4 dieną Kaune vyko 5-tasis kiokušin karatė turnyras „Let‘s Join the Fight Together“, kuriame dalyvavo net 600 sportininkų. Tai ypatingas turnyras, nes čempionato metu dalis surinktų lėšų visada skiriama padėti onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams. Šis 5-tasis turnyras buvo unikalus, nes pirmą kartą Lietuvoje šiose varžybose dalyvavo ir negalią turintys sportininkai taip parodant, jog karatė sporte nėra ribų.

Džiugu, jog iš 37 turnyre dalyvavusių klubų, Klaipėdos sporto klubas “Okinava” užėmė trečią vietą komandinėje įskaitoje.

Varžybų čempionais tapo: Aurimas Ramanauskas, Emilijus Stoncelis, Gediminas Saveika, Illia Piekhotin, Kristupas Tirkšliūnas, Nikas Kvasys, Orestas Purys, Sruogis Balčiūnas. Sidabrą iškovojo: Augustas Kazanavičius, Deividas Tunaitis, Gustas Loda, Juras Lelys, Kajus Loda, Nojus Bundulas, Rasa Šeškauskaitė, Žygimantas Janušas. Iškovojo bronzą: Anastasija Pilipenko, Arsenij Djakov, Dominykas Jucys, Gintautas Saveika, Kajus Malinen, Vakaris Vitkus. Iškovojo 4-8 vietas: Goda Ruokytė, Izabelė Masaitė, Mantas Mauricas, Jonas Katkevičius, Nojus Trukšanovas.

Sporto klubo “Okinava” prezidentė Diana Mačiūtė, kuri šiais metais buvo išrinkta geriausia Lietuvos neformalaus ugdymo mokytoja, ir mokytojos Rima Lisinskaitė bei Kristina Basova labai džiaugiasi sportininkų parodyta kovotojų dvasia ir puikiais rezultatais. 

Sporto klubo “Okinava” prezidentė ir mokytoja Diana Mačiūtė kartu su savo auklėtiniais – mokytoja Rima Lisinskaite ir Matu Sasnausku intensyviai ruošiasi Europos kiokušin karatė čempionatui, kuris vyks jau balandžio 1-ą dieną Švedijoje. Turnyre dėl aukso medalių viso kovos apie 200 geriausių Europos sportininkų iš 20 valstybių.

Diana Mačiūtė ir Matas Sasnauskas atstovaus Lietuvą asmeninėse kata (kova su šešėliu) rungtyse ir bendroje komandoje su Rima Lisinskaite komandinėje kata rungtyje. Linkime sėkmės

Kaunas 5-tasis kiokušin karatė turnyras „Let‘s Join the Fight Together“ Klaipėdos sporto klubas “Okinava”
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936