Užgavėnės Palangoje prie jūros!

Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr.
Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr.

Šiandien su gausia bendruomene Palangoje prie jūros triukšmingai šventėme žiemos palydėtuves. O kiek daug įvairiausių persirengėlių susirinko į Morynės eiseną, muzika liejosi per kraštus!  

Stebėjome Lašininio ir Kanapinio kovą ant Palangos tilto, kurioje nugalėjo Kanapinis!! Tai reiškia, jog jau labai greitai ateis pavasaris.

Užgavėnės nebūtų tokios smagios jei ne šaunios miesto bendruomenės pagalba - norime padėkoti Lino Žulkaus dirbtuvėms už Morę, Adomui Grigaičiui - Remirent, už Lašininio ir Kanapinio karietą bei Dainiui Drungilui už greitus dviračius eisenos muzikantams. 

Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr. Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr.
Užgavėnės Palanga Užgavėnės Palangoje Lašininio ir Kanapinio kova Palangos tiltas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938