Palangoje duris atvėrė moderniausias sporto klubas šalyje

Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr.
Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr.

Populiariausiame Lietuvos kurorte – Palangoje duris atvėrė vienas moderniausių sporto ir sveikatingumo centrų šalyje. Pasak įkūrėjų, fizinio aktyvumo centras „Kopa Gym“ gali didžiuotis tuo, kad vieninteliai Europoje turi išskirtines sporto sistemas,skirtas pasiekti tobulą figūrą. Vos pasklidus žiniai apie naujojo centro atidarymą, abejingais neliko ir pramogų verslo atstovai.

Vos pasklidus žiniai apie naujojo centro atidarymą, abejingais neliko ir pramogų verslo atstovai.

„Mes labai džiaugiamės, kad pagaliau pajūryje turėsime dar vieną traukos tašką. Neabejojame, kad fizinio aktyvumo centras „Kopa Gym“ taps populiariu ne tik vietiniams pajūrio gyventojams, bet ir taps maloniu atradimu sporto ir sveikos gyvensenos entuziastams iš visos Lietuvos. Kai pasidalinome atidarymo akimirkomis savo socialiniuose tinkluose, sulaukėme ne vienos žinutės ir iš garsiausių pramogų pasaulio atstovų, kurie sveikino ir jau rezervavo laikus apsilankymui mūsų centre. Labai džiaugiamės, kad mūsų pastangas sukurti vieną moderniausių sporto oazių ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje vertina toks didelis būsimų klientų ratas. Esame be galo dėkingi miestiečiams, miesto svečiams už begales nuoširdžių padėkų, tai mus motyvuoja užsibrėžti dar aukštesnius tikslus“, – atidarymo akimirkomis dalinasi „Kopa Gym“ projektų vadovas Mantas Linkevičius. 

Naująjį fizinio aktyvumo centrą įkūrę sporto entuziastai sako, kad šis projektas – viena didžiausių jų aistrų.

Siekdami sukurti išskirtinį centrą, įkūrėjai nutarė įrengti tokias sporto sistemas, kurios bus vienintelės visoje Europoje, o tam, kad klientai būtų supažindinti su efektingiausiomis sporto treniruotėmis, planuojama, kad šiame centre dirbs geriausi sporto treneriai iš viso pasaulio: „Mums buvo labai svarbu, kad tai nebūtų eilinis, dar vienas sporto klubas. Stengėmės, kad ši vieta taptų nepamainoma visiems, kurie domisi sveika gyvensena, atvyksta į kurortą ne tik pailsėti, bet ir aktyviai praleisti laisvalaikį“, - teigė klubo vadovas.

Bendradarbiaujant su trečiojo amžiaus universitetu, aktyvumo centre buvo įkurtos kelios nemokamos klasės, kurios buvo užpildytos vos per keletą dienų. Čia senjorai gali puoselėti aktyvų gyvenimo būdą visiškai nemokamai. O tie, kurie svajoja iki vasaros patobulinti savo kūno formas gali neabejoti, kad šiame centre tai pasiekti pavyks per trumpiausią laiką.

„Mes tikimės, kad sveikos gyvensenos ir aktyvaus gyvenimo būdo mūsų lankytojai sieks ištisus metus, tačiau jeigu yra poreikis atsikratyti nereikalingų kilogramų, patobulinti figūrą ar pasiekti kitų asmeninių rezultatų per kelis mėnesius, mūsų profesionalūs treneriai sukurs geriausius mitybos planus, individualių treniruočių grafikus ir neabejojame, kad pasiekti išties malonių pokyčių pavyks dar iki vasaros. O jau netrukus nustebinsime dar vienu savo nauju projektu, kuris nepaliks abejingų visų Lietuvos gyventojų“, – naujienomis dalinasi M. Linkevičius.

Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr. Naujas sporto klubas Palangoje „Kopa Gym“ / Bendrovės nuotr.
Palanga fizinio aktyvumo centras „Kopa Gym“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,931