Natūralaus akmens gaminiai – nesenstanti klasika

Natūralaus akmens gaminiai – nesenstanti klasika

Klasika – visada paklausus interjero sprendimas. Tam priskiriamas natūralus akmuo, kurį puikiai galima įkomponuoti tiek interjere, tiek eksterjere, jei norite savo aplinkoje sukurti vizualiai prabangų vaizdą.

Įmonė „Pilsakmens“ jau 25 metus užsiima natūralaus akmens apdirbimu. Įmonė yra unikali, nes klientams atveria didžiausią natūralaus akmens sandėlį Baltijos šalyse – tam, kad Jūs galėtumėte įgyvendinti bet kokį savo sumanymą.

Mūsų klientai dažniausiai renkasi natūralaus akmens paviršius, židinius, grindis, sienas ir laiptus. O mūsų darbuotojai padės atrasti geriausią sprendimą ir įgyvendinimo būdą bet kokiai kliento idėjai.

Jeigu norite interjerą ar eksterjerą pagyvinti akmens gaminiais, siūlome konsultaciją gyvai, kad galėtumėte apžiūrėti visus pavyzdžius ir aptarti užsakymo detales – gyvai daug lengviau suprasti tikrą akmens spalvą ir atspalvį.

Žinoma, pilsakmens.lt svetainėje yra internetinis sandėlis, kuriame galite apžiūrėti mūsų pasiūlą ir pateikti užsakymą. Galite rinktis iš ~500 vnt. natūralių akmenų pasiūlos – kiekvienas iš Jūsų galės atrasti tai, kas namus ar kitas patalpas padarys išskirtinėmis ir patraukiančiomis akį.

Asortimente esantys akmenys yra eksportuojami iš įvairių pasaulio vietų, pavyzdžiui, Italijos, Indijos, Brazilijos ir Kinijos. Visos siūlomos akmens rūšys yra tik geriausios ir aukščiausios kokybės, todėl puikiai derės vietoje, kurioje esate numatę jų įkomponavimą.

Įmonė „Pilsakmens“ įsikūrusi adresu: Zemeņu 13, Salaspils, Latvija. Jeigu turite klausimų, susisiekite su mumis telefonu +37129934662 ir suteiksime atsakymus į visus rūpimus klausimus. Dirbame darbo dienomis nuo 8:00 iki 17:00 val. Klientų patogumui, pagal individualų susitarimą, galime suderinti susitikimo laiką šešadieniais.

Įmonė „Pilsakmens“ natūralus akmuo
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938