Renginys „Bendrystės tiltas“ – tapo jau gražia tradicija, apjungiančia didelės širdies žmones

Renginys „Bendrystės tiltas“  – tapo jau gražia tradicija, apjungiančia didelės širdies žmones

Gruodžio pradžioje minima Tarptautinė neįgaliųjų diena (gruodžio 3). Tą dieną raginama atidžiau pažvelgti į negalią turinčių žmonių situaciją ir vaidmenį visuomenėje. Tai priminimas, kad visi mes esame lygiaverčiai. Ta proga, norėtųsi, kad visi mes imtumėme akcentuoti visų mūsų panašumus, o ne skirtumus, kad kiekvienas, kokia bebūtų negalia, jaustųsi gerbiamas, mylimas, reikalingas.

Renginys „Bendrystės tiltas“ mus apjungė jau ketvirtą kartą. Pirmasis renginys vyko 2017 metais. Šiek tiek planus pakoregavo pasaulį užvaldžiusi pandemija, bet šiais, 2022 metais, mes vėl galime susiburti ir vienybe bei šypsenomis skleisti pozityvumą.

Renginį pradėjo Palangos Vlado Jurgučio progimnazijos šokių studijos kolektyvas „Palangos Vėtrungė“, vadovaujamas Birutės Gikarienės. Muzikinių instrumentų skambesiu renginio dalyvius užbūrė Palangos St. Vainiūno meno mokyklos ugdytiniai  broliukai Tautvydas ir Vakaris Skritulskai, Aidas Ališauskas, kuriuos ruošia mokytas Raimundas Žilius, koncertmeisteris Vincas Paulauskas. Pasirodymu pradžiugino ir Palangos „Baltijos“ pagrindinės mokyklos bei Palangos miesto socialinių paslaugų gavėjų jungtinis ansamblis, vadovaujamas Danos Danielienės. Balsą ir charizmą atskleidė ir Palangos miesto socialinių paslaugų centro paslaugų gavėjas Nedas Normantas.

Aušrinė Gerikienė (Tikroji išdykėlė) visų širdis vertė į deimantus, o Sandra ir Paulius taip įtraukė publiką, kad ji net pakilo nuo kėdžių. Pajūrio Meškutis ne tik šoko kartu su renginio dalyviais, bet ir padovanojo didelę puokštę balionų. Renginys buvo tiesiog nuostabus.

Nedvejokime gerumu, nes gerumas mus vienija. Visi atlikėjai, kurie dalyvavo renginyje mums dovanojo savo šypsenas, dainų skambesį ir nuoširdumo pliūpsnį neatlygintinai. Nuoširdžiai dėkojame:

  • Renginį vedusiam Rokui Pilibaičiui;
  • dainavusiems atlikėjams Sandrai, Aušrinei, Pauliui, Danai;
  • Palangos miesto savivaldybei;
  • Palangos miesto socialinių paslaugų centrui;
  • Palangos sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijai „Palangos Viltis“;
  • Palangos „Baltijos pagrindinei mokyklai“;
  • Palangos Vlado Jurgučio progimnazijos šokių studijai „Palangos Vėtrungė“, vadovaujamo šokių vadovės Birutės;
  • Palangos LIONS moterų klubui;
  • Ir visiems visiems dalyvavusiems.

Iki sekančių susitikimų.

Renginys „Bendrystės tiltas“  – tapo jau gražia tradicija, apjungiančia didelės širdies žmones, nuotrauka-1 Renginys „Bendrystės tiltas“  – tapo jau gražia tradicija, apjungiančia didelės širdies žmones, nuotrauka-2 Renginys „Bendrystės tiltas“  – tapo jau gražia tradicija, apjungiančia didelės širdies žmones, nuotrauka-3 Renginys „Bendrystės tiltas“  – tapo jau gražia tradicija, apjungiančia didelės širdies žmones, nuotrauka-4 Renginys „Bendrystės tiltas“  – tapo jau gražia tradicija, apjungiančia didelės širdies žmones, nuotrauka-5 Renginys „Bendrystės tiltas“  – tapo jau gražia tradicija, apjungiančia didelės širdies žmones, nuotrauka-6 Renginys „Bendrystės tiltas“  – tapo jau gražia tradicija, apjungiančia didelės širdies žmones, nuotrauka-7 Renginys „Bendrystės tiltas“  – tapo jau gražia tradicija, apjungiančia didelės širdies žmones, nuotrauka-8 Renginys „Bendrystės tiltas“  – tapo jau gražia tradicija, apjungiančia didelės širdies žmones, nuotrauka-9 Renginys „Bendrystės tiltas“  – tapo jau gražia tradicija, apjungiančia didelės širdies žmones, nuotrauka-10 Renginys „Bendrystės tiltas“  – tapo jau gražia tradicija, apjungiančia didelės širdies žmones, nuotrauka-11 Renginys „Bendrystės tiltas“  – tapo jau gražia tradicija, apjungiančia didelės širdies žmones, nuotrauka-12 Renginys „Bendrystės tiltas“  – tapo jau gražia tradicija, apjungiančia didelės širdies žmones, nuotrauka-13 Renginys „Bendrystės tiltas“  – tapo jau gražia tradicija, apjungiančia didelės širdies žmones, nuotrauka-14 Renginys „Bendrystės tiltas“  – tapo jau gražia tradicija, apjungiančia didelės širdies žmones, nuotrauka-15
Renginys „Bendrystės tiltas“ Tarptautinė neįgaliųjų diena koncertas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937