Palangiškiai pergale startavo Lietuvos jaunimo U-20 tinklinio čempionate

Palangiškiai pergale startavo Lietuvos jaunimo U-20 tinklinio čempionate

Spalio 26 dieną, Palangos Baltijos pagrindinės mokyklos salėje startavo Lietuvos jaunimo U-20 tinklinio čempionatas, kuriame susitiko Palangos SM komanda ir Eišiškių A .Ratkevičiaus sporto mokyklos tinklinio komanda.

Palangos SM komandai tai buvo pirmos sezono varžybos prieš Eišiškių A .Ratkevičiaus sporto mokyklos tinklinio komanda. Eišiškių A .Ratkevičiaus sporto mokyklos tinklinio komanda buvo pirmos vietos nugalėtoja, praeitų metų U-20 B divizijone.

Trečiadienį buvo iškovotą sunki pergalę. Galbūt rezultatas setais ir buvo Palangos naudai 3-0, bet tai neparodo kokios atkalios ir inirtingos varžybos tai buvo. Rezultatas setais buvo 29-27, 25-20, 25-22. 

Naudingiausiu šių varžybų  žaidėju išrinktas Martynas Staponas.

„Pirmos varžybos, pradžia buvo gan sunki. Padarėme daug klaidų, labai daug nepaduotu servų, tarp 10-8 per setą. Bet nepaisant nepaduotu servų, komandoje greit atradome puolime savo varikliukus Joną Grikšą bei Igną Baranauską. Tad manau iki sekančių varžybų pataisysime klaidas ir tikimės gerų rezultatų“, – sakė treneris Romas Strockis.

Palangiškiai pergale startavo Lietuvos jaunimo U-20 tinklinio čempionate, nuotrauka-1 Palangiškiai pergale startavo Lietuvos jaunimo U-20 tinklinio čempionate, nuotrauka-2 Palangiškiai pergale startavo Lietuvos jaunimo U-20 tinklinio čempionate, nuotrauka-3 Palangiškiai pergale startavo Lietuvos jaunimo U-20 tinklinio čempionate, nuotrauka-4 Palangiškiai pergale startavo Lietuvos jaunimo U-20 tinklinio čempionate, nuotrauka-5
Palanga tinklinis Palangos tinklinis Lietuvos jaunimo U-20 tinklinio čempionatas Palangos SM komanda Martynas Staponas treneris Romas Strockis
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938