Miesto derbyje FK „Gintaras“ nepagailėjo Palangos SC „Kuršių“

Miesto derbyje FK „Gintaras“ nepagailėjo Palangos SC „Kuršių“

Sekmadienį, Klaipėdos dirbtinės dangos stadione, vyko Lietuvos jaunučių čempionato U-14 diviziono Šiaurės-Vakarų regiono rungtynės, kuriose susitiko FK „Gintaras“ ir Palangos SC „Kuršiai“ klubai.

FK „Gintaras“ U-14 komanda gražiu žaidimu įrodė dominuojantį pranašumą. Miesto derbyje Ricardo Fernando Lopes Casaleiro treniruojami jaunieji futbolininkai namų aikštėje 7:0 įveikė Palangos SC  „Kuršius“ ir baigė pirmąjį čempionato ratą lyderių pozicijoje.

Miesto derbyje FK „Gintaras“ nepagailėjo Palangos SC „Kuršių“, nuotrauka-1

„Tiek rezultatas, tiek pats žaidimas aiškiai parodo, kad mažam miestelyje tik bendrom jėgom ir pastangom galima vystytį futbolą. Visi kiti keliai pražūtingi ir kenkia tiek vaikams, tiek Palangos futbolui apskritai. Varžybu vengimas, tėvų ir vaikų skaldimas turi pereiti į konstruktyvų bendradarbiavimą tarp dviejų Palangos organizacijų ir bendradarbiavimu vaikų bei apskritai futbolo labui.

Dėkojame Palangos SC „Kuršių“ komandai už varžybas ir tikimės varžytis ne tik oficialiuose rungtynėse,  bet ir draugiškose varžybose“, – sakė techninis direktorius  M. Balasanovas.

Miesto derbyje FK „Gintaras“ nepagailėjo Palangos SC „Kuršių“, nuotrauka-2
Lietuvos jaunučių čempionaas U-14 divizionas Šiaurės-Vakarų regionas rungtynės FK „Gintaras“ Palangos SC „Kuršiai“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937