Palangos pensininkų bendrijos „Bočiai“ išvyka į Skuodą

Palangos pensininkų bendrijos „Bočiai“ išvyka į Skuodą

Spalio 14 dieną LPS Palangos pensininkų bendrija „Bočiai“ vyko į Skuodą. Skuodo pensininkų bendrija „Bočiai“ įvykdė gražų projektą „Sustabdyta Skuodo praeities akimirka“ –papuošė Skuodo kultūros centro sieną nuostabia freska, sukurtą pagal prieš beveik 30 metų žurnalisto, tautodailininko Juozo Vyšniausko grafikos darbą. Šis projektas jau yra penktasis, įgyvendintas Skuodo pensininkų bendrijos „Bočiai“.

Palangos pensininkų bendrijos „Bočiai“ išvyka į Skuodą, nuotrauka-1

LPS Palangos pensininkų bendrijos  „Bočiai“ atstovai, pirmininko pavaduotoja Honorata Savickienė, tarybos nariai Adolfina Nesteckienė, Augenija Motiejauskienė, Česlava Petkienė, dalyvavo šiame nuostabiame renginyje. Džiugu buvo girdėti, kaip gražiai buvo kalbama apie Skuodo istoriją, apie  savo protėvių tradicijų, kalbos išsaugojimą. Skuodo gimnazijos moksleiviai labai gražiai kalbėjo apie Skuodo praeitį, dabartį ir ateitį. 

Palangos pensininkų bendrijos „Bočiai“ išvyka į Skuodą, nuotrauka-2

Džiaugiamės mūsų bendravimu su tokiais šviesiais, nuoširdžiais žmonėmis kaip Skuodo pensininkų bendrija „Bočiai“, bendrijos pirmininke Joana Viščiūniene – dalinomės mintimis, idėjomis. Visada yra ko mokytis iš kitų ir siekti užsibrėžtų tikslų. 

Kiekvienas susitikimas su bendraminčiais praturtina ir paskatina imtis veiklos, skatina saugoti mūsų istoriją, kalbą, kurti ir puošti mūsų gimtinę.

Palangos pensininkų bendrijos pirmininko pavaduotoja Honorata Savickienė ir tarybos narė Adolfina Nesteckienė

Palangos pensininkų bendrijos „Bočiai“ išvyka Skuodas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938