Už kino teatro pastatą Šventojoje aukcione pasiūlyta 1,08 mln. eurų

Už kino teatro pastatą Šventojoje aukcione pasiūlyta 1,08 mln. eurų

Ketvirtadienį pasibaigusiame Palangos miesto savivaldybės administracijos organizuotame neveikiančio kino teatro „Eldija“ pastato Šventojoje aukcione už turtą pasiūlyta pradinė kaina – 1,08 mln. eurų.

Palangos miesto savivaldybės atstovė spaudai Tamara Zaiceva informavo, jog aukcione dalyvavo vienas dalyvis. Kas laimėjo aukcioną, ji neatskleidė, tačiau nurodė, jog tai yra juridinis asmuo.

Naujas savininkas Registrų centre paprastai įregistruojamas po to, kai šalys pasirašo sutartį ir pirkėjas perveda pinigus. Tam numatyta atitinkamai 30 ir 10 dienų.

Aukcione už 1,08 mln. eurų pradinę kainą buvo parduodami 1987 metų statybos, 2 aukštų 1,77 tūkst. kv. metrų bendro ploto buvusio kino teatro pastatas ir 0,45 ha ploto sklypas Šventosios gatvėje.

Tai buvo trečiasis turto aukcionas, objektą savivaldybė pardavinėjo nuo šių metų birželio.

Skelbta, jog šiuo metu keliose pastato patalpose veikia tik viešosios bibliotekos skyrius, didžioji dalis pastato patalpų yra nenaudojamos.

Savivaldybės atstovė Virginija Liebienė balandžio pabaigoje teigė, jog „Eldijos“ pastatas yra didelis, jo rekonstrukcija kainuotų apie 5 mln. eurų, o savivaldybė tokių lėšų šiam pastatui modernizuoti neturi ir neturės, todėl buvo apsispręsta jį parduoti.

kino teatras „Eldija“ Šventoji NT aukcionai Šventoj Palanga
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936