Projekto „Kūrybinis žvilgsnis į rytojų 3“ pirmasis mokymų ciklas bibliotekininkams

Projekto „Kūrybinis žvilgsnis į rytojų 3“ pirmasis mokymų ciklas bibliotekininkams

Palangos viešoji biblioteka įgyvendina tęstinį bibliotekininkų kvalifikacijos kėlimo ir kompetencijų ugdymo projektą „Kūrybinis žvilgsnis į rytojų 3“. Rugsėjo 15 d. prasidėjo pirmasis mokymų ciklas, kurio metu buvo analizuojamos temos apie socialinių tinklų naudą ir vaizdo bei fotografavimo subtilybes. Mokymuose dalyvavo bibliotekų darbuotojai iš Kretingos, Skuodo, Šilutės, Plungės ir Palangos viešųjų bibliotekų bei švietimo įstaigų.

Pirmąją temą apie socialinius tinklus ir jų naudą atskleidė savo srityje gerai žinoma lektorė, rinkodaros specialistė, Dovilė Filmanavičiūtė. Mokymų metu buvo analizuojamos įstaigos socialinių tinklų įveiklinimo galimybės, aptartos gerosios rinkodaros ir viešinimo sprendimų patirtys, diskutuojama apie efektyvią reklamą ir jos planavimą.

Mokymus apie vaizdo montažo, fotografavimo subtilybes vedė fotomenininkas Paulius Makauskas. Jis analizavo vaizdinės medžiagos svarbą viešinimo kontekste, vyko įvairių fotografijų analizė ir nuotraukų tipų bei tikslų aptarimas. Mokymų pabaigoje dalyviai aktyviai diskutavo ir sėmėsi idėjų iš lektoriaus patirties vykdant fotografijos projektus.

Kitas projekto „Kūrybinis žvilgsnis į rytojų 3“ mokymų ciklas, skirtas bibliotekų darbuotojams, vyks spalio 20 ir 27 dienomis.

Palangos viešoji biblioteka kvalifikacijos bei kompetencijų ugdymo projektas bibliotekininkai „Kūrybinis žvilgsnis į rytojų 3“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936