Palangos LPS „Bočiai“ ir „Jūros šaulių“ choras Šiauliuose

Palangos LPS „Bočiai“ ir „Jūros šaulių“ choras Šiauliuose

Rugsėjo  mėn.24 d. Palangos pensininkų bendrija „Bočiai“ kartu su „Jūros šaulių“ vyrų choru buvo pakviesti sudalyvauti Šiaulių kultūros centre vykstančiame renginyje „Gamtos likimas mūsų rankose“.

Palangos „Bočių“ pirmininkas Kęstutis Staniulis greitai suorganizavo šią išvyką ir jau visi puikiai nusiteikę rugsėjo 24  d. 9 val. ryto, rinkosi prie  autobuso. Kelionė į Šiaulius neprailgo, skambėjo dainos, linksmi pokštai.   

Atvykus į Šiaulių kultūros centrą mus gražiai pasitiko, palydėjo į salę. Prasidėjus renginiui, vedantieji pristatė renginio temą. Buvo akcentuota, kad turime saugoti savo didžiausią turtą – gamtą, savo pavyzdžiu mokyti jaunąją kartą tausoti ir švarinti mūsų žemę, saugoti miškus.

Renginyje dalyvavo daug kolektyvų - Elektrėnų, Biržų, Kelmės,Mažeikių, Klaipėdos, Šiaulių ir Palangos, klubai „Židinys“, „Parkinsono“. Kiekvienas kolektyvas atliko smagias dainas, skambėjo ir folkloras ir romansai. O štai kai į sceną žengė Palangos Kultūros ir  Jaunimo „Jūros šaulių“ choro vyrai ir uždainavo, atrodo ir salės skliautai prasivėrė. Gražu buvo klausytis kaip šaulių uniforma pasipuošę vyrai dainavo patriotines dainas, taip nuoširdžiai ir galingai skambėjo jų balsai.

Po renginio visus pakvietė pasivaišinti. Su malonumu paragavome vaišių, išgėrėme kavos, arbatos ir padėkoję šeimininkams už puikų renginį, išsiruošėme namo. Na, o keliaujant namo, vėl liejosi dainos.

Dėkojame Palangos „Bočių“ pirmininkui Kęstučiui Staniuliui ir „Jūros šaulių“ choro vadovui Rimgaudui Juozapavičiui bei choro vyrams už smagią kelionę, už dainas. Tikimės, kad tokių kelionių dar bus daug.

Palangos LPS „Bočiai“ ir „Jūros šaulių“ choras Šiauliuose, nuotrauka-1

Nuotraukų ir straipsnio autorė

Palangos pensininkų bendrijos „Bočiai“ tarybos narė

Adolfina Nesteckienė

Palangos pensininkų bendrija „Bočiai“ „Jūros šaulių“ vyrų choras Šiaulių kultūros centras renginys „Gamtos likimas mūsų rankose“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936