Marijampolės futbolo klubo „Sūduvos močiutės“ pasiruošimas tarptautiniam turnyrui prasidėjo Palangoje

Marijampolės futbolo klubo „Sūduvos močiutės“ pasiruošimas tarptautiniam turnyrui prasidėjo Palangoje

Ar įsivaizduojate močiutes kurios žaidžia futbolą? Futbolo treneris Marselis Balasanovas taip pat sunkiai įsivaizdavo. Tačiau sulaikęs tokio, maloniai nustebinusio, kreipimosi negalėjo atsakyti damoms kurios degė aistra žaisti futbolą.

Marijampolės futbolo klubas „Sūduvos močiutės“ pačios surado trenerį, atvažiavo iš̌ tolimos Marijampolės į Palangą, kad treneris galėtų patreniruoti ir patarti kaip žaisti futbolą tarptautinėje arenoje. Taip, skaitytojai, jums nepasigirdo, močiutės važinėja po Europą į aukšto lygio turnyrus.

Marijampolės futbolo klubo „Sūduvos močiutės“ pasiruošimas tarptautiniam turnyrui prasidėjo Palangoje, nuotrauka-1

„Jaučiu didžiulę pagarbą damoms ir džiaugiuosi, kad galėjau joms nors kažkiek padėti. Pavydėtina energija, ryžtas ir noras, visgi tokios tvirtos  kartos žmonių man trūksta. Negalėjau joms atsakyti kai man buvo pasiūlyta vadovauti Marijampolės futbolo klubo „Sūduvos močiutės“ komandai tarptautiniam turnyre Švedijoje.

Manau kiekvienas privalome prisidėti ir visom prasmėmis palaikyti tokias entuziastes, bravo damos, puikus pavyzdys kaip reikia mylėti gyvenimą, mylėti sportą ir nebijoti siekti savo svajonių ir tikslų, nepriklausomai nuo amžiaus“, – sakė treneris M. Balasanovas.

Marijampolės futbolo klubo „Sūduvos močiutės“ pasiruošimas tarptautiniam turnyrui prasidėjo Palangoje, nuotrauka-2
Marijampolės futbolo klubas „Sūduvos močiutės“ Futbolo treneris Marselis Balasanovas Palanga
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938