Palangos vaikus nuo šiol treniruos ir užsienio specialistai iš Portugalijos, Alžyro bei Kamerūno

Palangos vaikus nuo šiol treniruos ir užsienio specialistai iš Portugalijos, Alžyro bei Kamerūno

Palangos vaikus nuo šiol treniruos ir užsienio specialistai iš Portugalijos, Alžyro bei Kamerūno. Iki šiol tokį vaizdą būtų sunku įsivaizduoti Palangoje, bet nuo šiol tai bus nuolatos.

„Vaikai ne tik išmoks portugališko futbolo subtilybių iš naujo mūsų klubo vyr. trenerio Ricardo LC, bet ir greičiau pasisavins anglų kalbą.

FK „Gintaras“  tikslas yra pritraukti kuo daugiau užsienio specialistų, kadangi patinka jų bendravimas su vaikais, darbas bei požiūris į futbolą. Užsienio specialistai nuo šiol taps mūsų akademijos vizitine kortele. Kviečiame visus išbandyti nemokamai“, – sakė komandos vadovas ir treneris M. Balasanovas.

Palangos vaikus nuo šiol treniruos ir užsienio specialistai iš Portugalijos, Alžyro bei Kamerūno, nuotrauka-1 Palangos vaikus nuo šiol treniruos ir užsienio specialistai iš Portugalijos, Alžyro bei Kamerūno, nuotrauka-2 Palangos vaikus nuo šiol treniruos ir užsienio specialistai iš Portugalijos, Alžyro bei Kamerūno, nuotrauka-3 Palangos vaikus nuo šiol treniruos ir užsienio specialistai iš Portugalijos, Alžyro bei Kamerūno, nuotrauka-4 Palangos vaikus nuo šiol treniruos ir užsienio specialistai iš Portugalijos, Alžyro bei Kamerūno, nuotrauka-5 Palangos vaikus nuo šiol treniruos ir užsienio specialistai iš Portugalijos, Alžyro bei Kamerūno, nuotrauka-6
futbolas FA „Gintaras“ Palangos futbolas treneriai Portugalija Alžyras Kamerūnas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933