Palangos koncertų salė nušvito Ukrainos vėliavos spalvomis – šiandien Ukrainos Nepriklausomybės diena

Palangos koncertų salė nušvito Ukrainos vėliavos spalvomis – šiandien Ukrainos Nepriklausomybės diena

Šiandien Palangos koncertų salė nusidažė mėlyna ir geltona spalvomis. Taip Palanga pagerbia Ukrainą ir jos tautą, šiandien mininčius Nepriklausomybės dieną. 

Aukščiausioji Rada Ukrainos Nepriklausomybę paskelbė 1991 metų rugpjūčio 24 dieną, tad šiandien Ukraina mini 31 – ąsias savo Nepriklausomybės metines. 

Didžiausia ir labiausiai lankoma mūsų kurorto kultūros erdvė Ukrainos vėliavos spalvomis puošis iki šio savaitgalio.

Palangos miesto savivaldybė, sveikindama su Nepriklausomybės diena, šiandien sveikinimo laiškus išsiuntė mūsų miestui partneriui Bučai bei Ukrainos ambasadai Lietuvoje. 

Ukrainos tautą, Bučą ir jos vadovus bei gyventojus su Nepriklausomybės diena pasveikino ir Palangos meras Šarūnas Vaitkus. 

„Nuoširdžiai sveikiname Jus su 31 – osiomis Ukrainos Nepriklausomybės metinėmis!

Nuoširdžiai linkime Jums tvirtybės. Meldžiamės bei linkime Jums ir Jūsų tautai pergalės ir taikos, kad Jūsų miestai ir gyvenvietės kuo greičiau atsikurtų naujomis spalvomis, kad Jūsų žmonės šypsotųsi ir džiaugtųsi Nepriklausomybe, į kurią niekas ir niekada nebedrįstų kėsintis.

Mes visada esame ir būsime su Jumis! Už Jūsų ir mūsų Pergalę!“, – sakoma Palangos mero Š.Vaitkaus ir Palangos savivaldybės sveikinime, adresuotame Ukrainos ambasadai ir Palangos miesto parteriui Bučai. 

Palangos koncertų salė Ukrainos vėliavos spalvos Ukrainos Nepriklausomybės diena
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938