„Gintaro“ futbolo akademija sukirto rankomis su futbolo treneriu iš Portugalijos

„Gintaro“ futbolo akademija sukirto rankomis su futbolo treneriu iš Portugalijos

Su Palangos vaikais dirbs Futbolo specialistas iš Portugalijos, o jo asistentas Kamerunietis.

Futbolo akademija „Gintaras“ pasiekė susitarimą su futbolo treneriu iš Portugalijos Ricardo Casaleiro. Ricardo užims akademijos vyr. trenerio postą, bei vadovaus U15 ir U-14 komandoms, U15 dalyvaus Elitinės lygos čempionate, o U-14 pirmoj lygoj. 

Treneris iš Portugalijos turi magistro laipsnį Perfomance Analysis of Sport ir įgyjęs specialybę Sports Psychology for Athlete’s Development. Trejus metus Ricardo itin sėkmingai darbavosi Be1 NFA akademijoje. Portugalo asistentas bus Kamerunietis Klaipėdos universitetas studentas Awah Clifford Agwe, kuris jau menesi laiko dirba su  FK „Gintaras“ aukletinias. 

Labai džiaugiamės, jog Ricardo ir Clifordas tapo mūsų gintarinių bendruomenės nariais. Tai milžiniškas postūmis ne tik mūsų auklėtinių, bet ir visos akademijos tobulėjimui ir augimui.

„Gintaro“ futbolo akademija sukirto rankomis su futbolo treneriu iš Portugalijos, nuotrauka-1 „Gintaro“ futbolo akademija sukirto rankomis su futbolo treneriu iš Portugalijos, nuotrauka-2 „Gintaro“ futbolo akademija sukirto rankomis su futbolo treneriu iš Portugalijos, nuotrauka-3 „Gintaro“ futbolo akademija sukirto rankomis su futbolo treneriu iš Portugalijos, nuotrauka-4 „Gintaro“ futbolo akademija sukirto rankomis su futbolo treneriu iš Portugalijos, nuotrauka-5 „Gintaro“ futbolo akademija sukirto rankomis su futbolo treneriu iš Portugalijos, nuotrauka-6 „Gintaro“ futbolo akademija sukirto rankomis su futbolo treneriu iš Portugalijos, nuotrauka-7
FA „Gintaras” Futbolo akademija „Gintaras” FK „Gintaras” vyr. treneris Ricardo Casaleiro
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936