Prasidėjo registracija į „Vikingų“ laivų varžybas

Prasidėjo registracija į „Vikingų“ laivų varžybas

Kviečiame Jus, jūsų įstaigos, kolektyvo narius dalyvauti kasmetinėse „Vikingų“ laivų lenktynėse, kurios vyks Šventosios seniūnijoje Jūros ir žvejų šventės metu, rugpjūčio 6 d. 14.00 val.

Savo jėgas gali išmėginti kiekvienas to pageidaujantis pilnametis. Tereikia suburti komandą bei užsiregistruoti.

Kiekvieną komandą turi sudaryti dešimt narių – aštuoni irkluotojai, vairininkas bei būgnininkas. Šventosios upe komandos pasroviui turės įveikti pusės kilometro ilgio trasą – nuo Beždžionių tilto iki vadinamojo „Energetiko“ tiltelio. Tarpusavyje vienu metu lenktyniaus po dvi komandas. Rungtis, neabejojama, neprailgs nei sportininkams, nei žiūrovams, kadangi paprastai ši trasa įveikiama per keliolika minučių. Rungtyje svarbiausia – ne irkluotojų fizinė jėga, o darniai dirbanti komanda bei tinkamai pasirinkta taktika. Neretai šiose lenktynėse pergalę lemia ne greitis, o puikiai dirbantis vairininkas ar tinkamai ritmą irkluotojams mušantis būgnininkas. Nugalėtojai kausis ne tik išbandydami savo jėgas, bet ir dėl ,,Mero taurės“ laimėjimo.

Linksmos ir dinamiškos stilizuotų „Vikingų“ laivų lenktynės Šventosios upe vyks rugpjūčio 6 d. 14.00 val. Lenktynių treniruotės vyks rugpjūčio 5 d. 12.00–22.00 val.

Lenktynių apdovanojimai vyks rugpjūčio 6 d. 18.00 val. Šventosios centrinėje aikštėje (Topolių g. 4).

Kviečiame registruotis užpildant „Google“ formą:

https://docs.google.com/forms/d/1qbs3pLybIRjHrXO5p7o862kL_hP91U60gVwAiqReK3g/

Registracija vykdoma iki liepos 29 d. Komandos lenktynių mokestis – 100 eurų. Gavę registraciją, sąskaitą išsiųsime per 3 darbo dienas. Apmokėjimas vykdomas tik pavedimu. Dalyvio mokestis negrąžinamas.

Informacija teikiama el. paštu [email protected], tel. +370 683 42504.

registracija „Vikingų“ laivų varžybos Šventoji Jūros ir žvejų šventė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938