UV lempos naudojimo privalumai

UV lempos naudojimo privalumai

Nagų piešinio natūralus džiūvimas gali užtrukti ilgai po to, kai praleidote daug laiko juos kurdami ir puošdami. Tai gali būti stresą keliantis procesas, jei netyčia sugadinsite ar sutepsite nagus. Tai reiškia, kad visas įdėtas sunkus darbas nueis perniek. Esame tikri, kad norite to išvengti, todėl nusprendėme apžvelgti nagų džiovintuvo, pavyzdžiui, geros kokybės uv lempos nagams, naudojimo privalumus.....

Geros kokybės nagų džiovintuvas su UV lempa yra geriausias ir efektyviausias būdas džiovinti nagus. Taip išvengsite visų nelaimingų atsitikimų, kurie gali įvykti laukiant, kol nagai išdžius natūraliai.

Naudodami nagų džiovintuvą galite sutaupyti laiko, nes kruopščiai išdžiovinti nagai išdžiūsta vos per kelias minutes. Jei savo nagų dizaine naudojate nagų lako sluoksnius, džiovintuvas sutaupys daugybę laiko.

UV led džiovintuvo naudojimo privalumai

Naudojant nagų džiovintuvą yra daug privalumų, palyginti su paprastu laukimu, kol nagai išdžius pučiant ant jų orą iš burnos, arba laukimu. Štai nagų džiovintuvo naudojimo privalumai.

Greitas džiūvimo laikas

Nagų džiovintuvas su Led lampa gali išdžiovinti visus jūsų nagus per mažiau nei 5 minutes. Laukiant, kol nagus išdžiovins tik oras, gali prireikti net 30 minučių. Per tą laiką galite daryti daugybę kitų dalykų.

Efektyvus profesionalams

 Jei esate grožio salono ar nagų dailininkas profesionalas, nagų džiovintuvas taupo jūsų laiką ir leidžia per dieną aptarnauti kelis klientus. Jūsų klientai taip pat yra laimingesni, nes sutaupote jiems daug laiko ir greitai suteikiate puikias paslaugas. Svarbiausia - daugiau klientų = daugiau eurų.

Greitesnis ir smulkesnis lakavimas

Moterims, kurios lakuoja kelis nagų lako sluoksnius, vienas iš nagų džiovintuvo privalumų yra tas, kad kiekvienas sluoksnis išdžius greičiau.

Jokių nelaimingų atsitikimų

Naudojant UV LED nagų lempą nagų džiovinimui, nagų lakas nenusitrina ir nesusiglamžo. Jūsų nagai nesiliečia su niekuo aplink jus, o nagų džiovintuvas greitai baigia darbą.

Nagų džiovintuvų naudojimas namuose

Daugelis žmonių naudoja nagų džiovintuvus namuose, kad sutaupytų vietoj salonų. Tai vienas iš pagrindinių nešiojamųjų nagų džiovintuvų privalumų. Atvirai kalbant, laukti, kol nagų lakas išdžius natūraliai, yra tiesiog laiko švaistymas, ypač kai yra daugybė kitų užsiėmimų.

Profesionalūs nagų džiovintuvai

Jei esate profesionalus nagų meistras arba norite naudoti nagų džiovintuvus savo salone, turėtumėte įsigyti UV arba LED nagų džiovintuvą. Nagų džiovintuvų, pavyzdžiui, LED arba UV džiovintuvų, privalumų, palyginti su tradiciniais oro džiovintuvais, yra daug. 

UV nagų džiovintuvai...

Daugumoje UV džiovintuvų yra galimybė perjungti vėsų arba šiltą orą. Be to, jie skleidžia UV spindulius, kurie nagus išdžiovina greičiau nei laukdami, kol jie išdžius natūraliai. UV nagų džiovintuvai sutaupys jūsų klientų laiko, leis jums atlikti daugiau darbo ir puikiai veiks, kad išgautumėte įvairią kūrybišką apdailą ir įtiktumėte klientams. Jie puikiai tinka šelako lakui džiovinti ir geliniams nagams kietinti. 

Kaip veikia UV nagų džiovintuvai?

Nagų džiovintuvai su UV lempomis yra puikus priedas natūraliam ir geliniam nagų lakui džiovinti. Jos skleidžia UV spindulius ant nago, o profesionalūs nagų meistrai sako, kad UV džiovintuvai sukietina laką, todėl jis ilgiau išlieka.

Kokį nagų laką galite naudoti su UV šviesa

Štai faktas - UV nagų lempos sutvirtina visų prekės ženklų gelinį laką, tačiau LED lempos sutvirtina tik LED konkrečių prekės ženklų gelinį laką. Svarbiausia patikrinti smulkųjį šriftą. Bet kuri manikiūrininkė, pirkdama UV lempą, negali suklysti, nes ji tinka visiems geliniams lakams. Jos taip pat yra pigesnės.

Gelinis nagų lakas kietėja dėl ultravioletinių bangų ilgio, aktyvuojančio gelio fotoiniciatorius. Kadangi ultravioletinės lempos veikia skleisdamos plačius ultravioletinių bangų ilgius, gelinis lakas kietėja ilgiau.

Palyginimui, LED nagų lempos naudoja siauresnį UV bangos ilgį. Suaktyvėja specifiniai gelinio lako fotoiniciatoriai, todėl gelis kietėja greičiau, tačiau turite įsigyti su šviesos diodais suderinamą gelinį laką.

Jei lakas yra paženklintas taip, kad veiktų ir LED, ir UV lempose, vartotojui turėtų būti viskas gerai.

UV lempos privalumai salonams PARDUOTUVė GROŽIO PROFESIONALai SALONAMS.EU
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936