2025 metais pasaulio lietuvių sporto žaidynės vyks Palangoje

2025 metais pasaulio lietuvių sporto žaidynės vyks Palangoje

Pasaulio lietuvių sporto žaidynės – tarptautinis, gilias tradicijas turintis sporto renginys, suburiantis tūkstančius Lietuvoje ir užsienyje gyvenančių mūsų tautiečių, 2025 metais vyks Palangoje.

Sportininkai mėgėjai iš įvairių šalių kurorte ne tik varžysis įvairiose sporto šakose, bet ir bendraus, užmegs naujas pažintis, susipažins su mūsų miestu bei turiningai praleis laiką. 

Kad įgytumėme teisę rengti šią sporto šventę Palangoje, turėjome laimėti konkursą, t. y., įveikti kitus pretendentus bei kompetentingai komisijai įrodyti, kad esame tikrai verti  būti Pasaulio lietuvių sporto žaidynių organizatoriais.

Sakome ačiū už  profesionaliai parengtą Palangos pristatymą Palangos miesto savivaldybės administracijos Ekonominės plėtros skyriaus rinkodaros specialistei Aušrai Šikšnienei ir Švietimo skyriaus vedėjai Laimai Valužienei.

Pasaulio lietuvių sporto žaidynių tikslas – skatinti viso pasaulio lietuvių sportinę veiklą ir palaikyti lietuvybę. Svetinga Palanga tam - labai tinkamas miestas. Turime gerai išplėtotą sporto infrastruktūrą, įvairioms sportinėms veikloms kurorte pritaikomos ir viešosios erdvės, tad dėsime visas pastangas, kad tad ši sporto šventė, kurią drąsiai galime vadinti tautine olimpiada, taip pat – ir mūsų kurortas visiems jos dalyviams padovanotų puikių įspūdžių ir emocijų. 

2025 Pasaulio lietuvių sporto žaidynės Palanga
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,931