Klaipėdos festivalio bilietas – jūsų dvigubas laimėjimas!

Opera „Skrajojantis olandas“. M.Aleksos nuotr.
Opera „Skrajojantis olandas“. M.Aleksos nuotr.

Vienoje linksmoje istorijoje nusivylęs žmogus klausia ko reikėtų, kad jis pagaliau laimėtų loterijoje. Moralas labai paprastas: jums, kaip ir šios istorijos herojui, tereikia nusipirkti bilietus į Klaipėdos festivalio renginius. Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras pradžiugino ne tik pirmą Klaipėdos festivalio bilietų pirkėją. Bus apdovanota ir pirma bilietus įsigijusi grupė. Jūsų galimybė laimėti maksimaliai didelė, nes visi Klaipėdos festivalio bilietai dalyvauja loterijoje bei pretenduoja į prizus!

Laura_Sėlenienė., Asmeninio albumo nuotr.
Laura_Sėlenienė., Asmeninio albumo nuotr.

Smagu apdovanoti pirma antrojo tarptautinio Klaipėdos festivalio bilietų pirkėja tapusią Klaipėdos valstybinės kolegijos dėstytoją Laurą Sėlenienę. „Skatinu studentus domėtis scenos menais bei pati juose apsilankau kuo dažniau. Kiekvieną pusmetį studentai privalo apsilankyti renginyje ir įžvalgomis apie jį paskaitose pasidalinti su kolegomis. Praėjusį sezoną vis delsiau įsigyti bilietus į Richardo Wagnerio operą „Skarojantis olandas“, nors norėjau ir galiausiai jų neliko... Buvo labai gaila. Šiemet bilietus suskubau įsigyti vos jiems pasirodžius prekyboje! Tai turėjo būti slapta dovana mylimam žmogui, o, pasirodo, dovanų gavau ir aš pati. Esu dėkinga Klaipėdos valstybinam muzikiniam teatrui, kuris vis pamalonina savo ištikimiausius žiūrovus dovanomis. Dabar  - dvigubas džiaugsmas: nekantriai laukiu spektaklio, pristatomo ant marių kranto ir džiaugiuosi teatro įteikta dovana. Nekantrauju Klaipėdos senajame elinge pasimėgauti pasirodymu, pelniusiu „Auksinio scenos kryžiaus“ ir kaip geriausiam Klaipėdos spektakliui skiriamu „Padėkos kaukės“ titulais. Manau, bus nepakartojama!“,- sako pirmoji bilietų pirkėja.

Opera „Skrajojantis olandas“., Martyno Aleksos nuotr.
Opera „Skrajojantis olandas“., Martyno Aleksos nuotr.

Klaipėdos festivalis, kaip ir operos „Skrajojantis olandas“ įgula, kapitonas, ruošiasi pasirodymui marių vandens nugairintoje elingo scenoje. Publikai verta paskubėti taip pat, nes bilietus iki birželio 23 d. nusipirkusiai festivalio gerbėjų grupei dovanosime ekskursiją po Klaipėdos elingą bei atskleisime spektaklio „Skrajojantis olandas“ scenografijos paslaptis. Nekantraujame jums parodyti kokios įdomybės slepiasi už scenos, tad - skubiai burkite draugus!

Ir svarbiausia žinia! Pagrindinis festivalio prizas žiūrovams  – nakvynė dviems su vakariene ir pusryčiais nuostabiame viešbutyje „Michaelson boutiq hotel“. Laimingasis bus paskelbtas rugpjūčio 10 dieną. Prizo laimėjimo loterijoje dalyvauja bilietai pirkti į visus Klaipėdos festivalio renginius. 

Antrasis tarptautinis Klaipėdos festivalis: „Skrajojančio olando“ spektakliai šią vasarą elinge vyks tik du vakarus - rugpjūčio 5 ir 6 d. nuo 21.30 val. Ten pat rugpjūčio 7 d. 18 val. rengiamas operos gala koncertas sužėrės operos žvaigždėmis, puošiančiomis ne tik Lietuvos, bet ir pasaulio operos teatrų scenas. Iki birželio 23 d. bilietus į  Klaipėdos festivalio renginius galite įsigyti su nuolaida. Paskubėkite ir tapkite dovanų laimėtojais!

KVMT inf.

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras Klaipėdos festivalis bilietas loterija prizai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938