Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę

 Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę

Šeštadienį Elijos paplūdimyje Šventojoje rinkosi šeimos kartu statyti vieną didelę smėlio pilį. Susitikimo metu ne tik buvo pastatyta didžiulė smėlio tvirtovė, bet vyko ir nemokamas grožio seminaras moterims bei smagios greičio varžybos vaikams.

Šią iniciatyvą organizavo Eglės Adomavičiūtės įkurtas Pajūrio šeimų klubas, kuris jau ne pirmą kartą kviečia susitikti tėvelius su atžalomis ir smagiai praleisti laiką. 

Rudenį į Šventąją, su vyru scenaristu - režisieriumi Ruslanu Abdulajevu ir dukra, atsikrausčiusi kino prodiuserė Eglė pastebėjo, kad veiklos su vaikais šaltuoju metu laiku čia nedaug, o mamos su atžalomis vaikštinėja po vieną ir proga sutikti ką nors žaidimų aikštelėje, kad vaikai galėtų pažaisti, retai kada pasitaikydavo. Pavasarį, kai jau oras leido būti lauke šiek tiek ilgiau, situacija nepasikeitė, todėl  nieko nelaukusi Eglė įdėjo skelbimą į keletą Facebook grupių apie pažintinį šeimų susitikimą- pikniką ir jos nuostabai susirinko nemažas būrys šeimų. Kai kurie nepatingėjo atvykti ir iš Klaipėdos bei Kretingos.  Buvo organizuojamos ir „Žaislų mainytuvės“, į kurias vaikai atsinešę pabodusį žaislą galėjo pakeisti į naują, kito vaikučio mylėtą žaisliuką. „Užsitęsęs šaltas pavasaris nebuvo palankus dažniems susitikimams, todėl sulaukus vasaros iškart išnaudojome paplūdimį. Džiaugiamės, kad susirinko tiek šeimų. Beje kai kurias šeimas tiesiog atėjusias į paplūdimį pasibūti, kvietėmės prisijungti prie jau vykstančių pramogų. Tikimės, kad orai ir toliau leis savaitgaliais kviesti šeimas smagiai veiklai drauge, tačiau jau dabar galvojame apie ateinantį rudenį ir ieškome patalpų, kuriose bent kartą per savaitę galėsime daryti susitikimus, rengti atskirus seminarus mamytėms ir tėveliams, įdomias veiklas vaikams, kurios nukreiptos į bendrą kūrybinį, komandinį darbą. Kol kas bandome megzti ryšius su vietiniais verslininkais, ieškant įdomesnių vietų susitikimas bei reikalingo inventoriaus, kaip pavyzdžiui palapinė nuo saulės. Tikimės, kad ateityje rasime ir remėjų, kurie galėtų prisidėti įsteigiant simbolinius prizus sporto varžybų nugalėtojams ir panašiems renginiams. Šio klubo idėja- bendruomeniškumo skatinimas, neįpareigojantis ir į „rėmus nestatantis“ laikas drauge, pavyzdys vaikams, kaip svarbu palaikyti „gyvą“, tikrą ryšį, ilgalaikės draugystės ir vienas kito palaikymo svarba“- pasakoja klubo įkūrėja Eglė. 

 Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-1  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-2  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-3  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-4  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-5  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-6  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-7  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-8  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-9  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-10  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-11  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-12  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-13  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-14  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-15  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-16  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-17  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-18  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-19  Pajūrio šeimų klubo iniciatyva pradžiugino Šventosios bendruomenę, nuotrauka-20
Elijos paplūdimys Šventojoji Iniciatyva „Statom pilį - Šventosios tvirtovę" Eglė Adomavičiūtė Pajūrio šeimų klubas nemokamas grožio seminaras moterims reičio varžybos vaikams
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937