Jaunimo vasaros akademija Palangoje (JVA) 2022

Jaunimo vasaros akademija Palangoje (JVA) 2022

Birželio 8-10 dienomis Palangoje šurmuliuos aktyvus jaunimas ne tik iš visos Lietuvos, bet ir iš Palangos miestų partnerių užsienyje – kurorte vyks Jaunimo vasaros akademija. Šio renginio šūkis - „Kartu mes galime daug!“ - atskleidžia jo esmę bei jaunuoliams primena, kad bendra veikla ir bendri tikslai sutelkia bendruomenę ir įgalina ją sėkmingoms veikloms.

Jaunuoliai dalyvaus bendrose diskusijose, kūrybinėse dirbtuvėse, darbo grupėse, bus rengiamos sportinės, orientacinės rungtys bei kitos veiklos.

Birželio 9 d. 20 val. ir Jaunimo vasaros akademijos renginio dalyvių, ir jaunuolių iš visos Lietuvos laukia staigmena, Palangos miesto savivaldybės dovana Lietuvos jaunimui Lietuvos ir Europos Jaunimo metų proga – nemokamas koncertas Palangos koncertų salėje! 

Tad visas Lietuvos jaunimas kviečiamas į siautulingą, gerų emocijų ir įspūdžių kupiną Leon Somov & Dileta koncertą. „Koncerte bus labai daug spalvų ir istorijų. Nuo meilės iki beprotiškų vakarėlių, nuo žemės iki kosmoso! Džiaugiamės, kad galėsime pasidalinti ir naujais kūriniais. Mylim, bučiuojam ir labai laukiam!“, – šypsosi Leonas ir Dileta.

KONCERTAS NEMOKAMAS.

Jaunimo vasaros akademija Palangoje nemokamas koncertas Palangos koncertų salė Leon Somov & Dileta
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936