Gimtadienis su nuotykiais

Gimtadienis su nuotykiais

Šiandien Palangos savivaldybės vadovai meras, vicemeras Rimantas Antanas Mikalkėnas, administracijos direktorė Akvilė Kilijonienė bei mero patarėjai Jurgita Vanagė ir Pranas Žeimys pasveikino Savivaldybės Viešosios tvarkos skyrių su veiklos 10 – mečiu. Š.Vaitkus ir A.Kilijonienė dėkojo skyriaus vadovui Petrui Keiniui ir visai jo komandai už nuoširdų, tikrai nelengvą, bet Palangai labai svarbų darbą, įteiktos gėlės ir šios gražios progos vertas šakotis.

Tiesa, būta ir kuriozų: kai šįryt patarėja J.Vanagė paskambino skyriaus vadovams ir perdavė mero prašymą tam tikrą valandą atvykti pas jį į pasitarimų kambarį absoliučiai visiems Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojams, jie ne juokais sunerimo: kas gi nutiko, ką ne taip padarė, kad „ant kilimo“ kviečiasi visus? Tačiau J.Vanagė, kaip bebuvo prašoma, tikrojo kvietimo tikslo taip ir neišdavė.

Tad nenuostabu, kad darbuotojai rinkosi pasirengę atsakyti į visus su jų skyriaus veikla susijusius klausimus, o vedėjas P.Keinys net atsinešė  ataskaitų apie pastaruoju metu atliktus darbus.

Kai posėdžių kambaryje pasirodė meras ir direktorė A.Kilijonienė su  puokšte gėlių ir saldžiu skanėstu rankose, susirinkusieji pradėjo šypsotis ir juokauti, kad staigmena tikrai pavyko!

Savininkai, su kuriais iki tol buvo sunkiai randama bendra kalba, pradėjo tvarkyti pastatus vaiduoklius, iš kurorto išgabenta daugiau kaip pusšimtis nelegaliai pastatytų prekybos kioskų, J.Basanavičiaus gatvėje sutramdyti nelegalūs prekeiviai ir paslaugų teikėjai bei tie, kurie niekaip nenorėjo vėlyvais vakarais pritildyti muzikos, gerokai sumažėjo nederintos viešosios reklamos, be priežiūros nebepaliekamos sustabdytos ir grėsmę žmonių saugumui keliančios statybvietės, o vykdomose laikomasi privalomos tvarkos, išspręsti ginčai tarp kaimynų ir dar daug, daug visko, o svarbiausia akivaizdžiai daugiau tvarkos visame kurorte – visa tai Palangos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbas.

Sveikiname ir linkime sėkmės!

Gimtadienis su nuotykiais, nuotrauka-1 Gimtadienis su nuotykiais, nuotrauka-2 Gimtadienis su nuotykiais, nuotrauka-3 Gimtadienis su nuotykiais, nuotrauka-4 Gimtadienis su nuotykiais, nuotrauka-5 Gimtadienis su nuotykiais, nuotrauka-6 Gimtadienis su nuotykiais, nuotrauka-7 Gimtadienis su nuotykiais, nuotrauka-8 Gimtadienis su nuotykiais, nuotrauka-9 Gimtadienis su nuotykiais, nuotrauka-10 Gimtadienis su nuotykiais, nuotrauka-11 Gimtadienis su nuotykiais, nuotrauka-12 Gimtadienis su nuotykiais, nuotrauka-13
Palanga savivaldybė Viešosios tvarkos skyrius veikla sveikinimas 10 metų
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936