Koncertų ciklo „Muzikos vakarai kurhauze“ atidarymo koncertas su kameriniu ansambliu „Musica Humana“

Koncertų ciklo „Muzikos vakarai kurhauze“ atidarymo koncertas su kameriniu ansambliu „Musica Humana“

Jau penktus metus iš eilės palangiškius ir miesto svečius istoriniame kurhauze džiugins originalios profesionalios muzikos programos – nuo solinių rečitalių iki koncertų visai šeimai. Palangos kultūros ir jaunimo centras sausio 28 d. 19 val. kviečia į pirmąjį šių metų ciklo „Muzikos vakarai kurhauze“ koncertą, kuriame skambės žymių Lietuvos muzikantų atliekami klasikos šedevrai.

„Nuostabusis amžius“ – taip šią programą pavadino publikai gerai žinomi solistai Kristina Zmailaitė ir Edmundas Seilius. Koncerte skambės XIX a. pabaigos – XX a. pradžios kompozitorių kūriniai. Tai tikrai buvo nuostabus laikas muzikai ir nuostabios muzikos amžius. Girdėsime Jules’io Massenet, Gabrielio Fauré, Stefano Donaudy, Claude Debussy, Paolo Tosti įstabių melodijų, prancūziško subtilumo ir itališkos ekspresijos kupinas vėlyvojo romantizmo dainas (kameriniam ansambliui aranžavo Gediminas Kviklys) ir Edvardo Griego, Frédérico Bonzono, Jules’io Massenet instrumentinę muziką.

Atlikėjai:

Kamerinis ansamblis Musica Humana.

Solistai: Kristina Zmailaitė (sopranas), Edmundas Seilius (tenoras), Robertas Beinaris (obojus), Ramunė Grakauskaitė (smuikas).

Bilietus platina ticketmarket.lt ir Palangos turizmo informacijos centras.

Koncertų ciklo „Muzikos vakarai kurhauze“ atidarymo koncertas su kameriniu ansambliu „Musica Humana“, nuotrauka-1

Palangos kultūros ir jaunimo centro inf.

Exchange Rates
USD 0,936