Garbingas jubiliejus: ką dovanoti senjorui?

Garbingas jubiliejus: ką dovanoti senjorui?

Artėja artimojo 60-asis, 70-asis, 80-asis, 90-asis ar net 100-asis jubiliejus? Kyla klausimas ką dovanoti tokiam garbingo amžiaus žmogui? Atsakymas – sveikatą! Iš tiesų, kas gali būti svarbiau senjorui nei tvirta sveikata, kuria gali pasigirtų artimųjų rate?

Sveikata ir dar kartą sveikata

Dovanokite sveikatinimosi procedūras ar poilsį sanatorijoje. Štai žinomiausios Lietuvos sanatorijos siūlo įvairias programas pensininkams, kurių dėka dovanos gavėjas atgaus jėgas, pasistiprins bei puikiai praleis laiką bendraamžių apsuptyje. Iš dalies, tai gali tapti ir puikia pažinčių vieta. Sanatorijose organizuojamos ne tik bendros mankštos sporto salėje, bet ir pasiplaukiojimai baseine, todėl jie ir vėl pajus, ką reiškia būti jauniems! Tai dovana ne tik kūnui, bet ir sielai.

Sveiki dantys

Tikrai žinome, kokios brangios yra odontologo paslaugos, todėl senjorui gera dovana yra ir elementarus apsilankymo pas šį specialistą kuponas. Implantologijos paslaugos, burnos higiena, protezų tvarkymas ir t. t. Viskas yra čia.

Jaunatviškiems seneliams

Tikrai ne kiekvienas senjoras pasinertų į aktyvią veiklą, todėl jei Jūsų tėvai ar seneliai dar yra pakankamai jaunatviški ir sveikata leidžia pramogauti, dovanokite tokias pramogas kaip: jodinėjimas, slidinėjimas, pasivažinėjimas įdomia transporto priemone, skrydis oro balionu ir t. t. Tai pramogos, kurios tikrai išjudins kiekvieną užsisėdėjusią  kūno dalelę. Be abejo, būtina atsižvelgti į artimojo sveikatos būklę.

Skaitymas ir smegenų lavinimas

Kaip žinia, ligos jaunėja, todėl ligomis, kuriomis kadaise sirgo tik pensininkai, dabar serga ir žmonės sulaukę 30-ies. Vis dėlto, vienos baisiausių ligų – atminties sutrikimai. Kad to išvengti arba bent nutolinti siūlome tėvams, seneliams dovanoti knygas, leidinių prenumeratas bei kryžiažodžių rinkinius, kurie verčia bent kiek pasukti galvą ir skatinti smegenų veiklą.

Gydymo priemonės namuose

Jau minėjome, kad puiki dovana – sveikata, tačiau ir be įvairių procedūrų galima senjorui dovanoti sveikatai skirtą prekę: kraujospūdžio matuoklį, masažuoklį, pėdų vonelę ir t. t. Visa tai – idealios dovanos tiems, kurie nenori ar nemėgsta važiuoti į procedūras bei lankytis pas gydytojus, todėl visos gydytojo priemonės – namuose!

dovana senjorui dovanų įdėjos jubiliejus gera dovana
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929