Pasveikinta 101 metų sulaukusi palangiškė

Palangiškei Adelei Čižauskienei – 101
Palangiškei Adelei Čižauskienei – 101

Šiandien garbingos, 101-erių metų, sukakties proga miesto meras sveikino palangiškę Adelę Čižauskienę. 

Kaip greitai bėga laikas – lygiai prieš metus (dėl epidemiologinės situacijos), norėdamas pasveikinti ponią Adelę 100-mečio proga, meras gėles įteikė pro langą. Šiandien situacija jau kitokia – džiugu, jog  buvo galimybė ne tik trumpam užeiti pas  palangiškę, įteikti gėles, bet ir jos prašymu iššauti šampaną.

Taip taip – ponia Adelė būtent tokiu būdu norėjo paminėti savo gimimo dieną.

Įdomi pašnekovė, puikų humoro jausmą turinti Adelė Čižauskienė septyniasdešimt metų gyvena Palangoje, čia užaugino dvi dukras, o dabar džiaugiasi vaikaičiais ir provaikaičiais. Kai pagalvoji, kokį neįkainojamą lobį – šimtmečio prisiminimus – turi ponia Adelė, taip norėtųsi pabendrauti su ja kuo ilgiau bei išklausyti jos prisiminimus, išgirsti jos šimtmečio gyvenimo istoriją – tai, ko jokiuose istorijos vadovėliuose neperskaitysi. 

Visą  susitikimo laiką ponia Adelė nenustojo šypsotis, nors, kaip pati sako, gyvenimas ne visada lepino – jos prisiminimuose – ir 1939-ieji, kuomet, jai vykstant tuoktis, aplink tvyrojo didžiulė įtampa, oro uoste jau buvo nusileidę kariniai lėktuvai. Vis dėlto A. Čižauskienė moka džiaugtis gyvenimu, vertina gerus prisiminus ir sako, jog šiandien ji gyvena geriau, nei bet kada anksčiau.

Iš jos galime kiekvienas pasimokyti, kaip reikia mokėti vertinti tai, ką turime šiandien – būtent to mums linki ponia Adelė. 

Kuo nuoširdžiausiai sveikinimai visų palangiškių vardu Jums, gerbiama Adele, išskirtinio gimtadienio proga. Išlikite tokia inteligentiška ir besišypsanti, kokia esate, o svarbiausia – būkite sveika ir laiminga.

Pasveikinta 101 metų sulaukusi palangiškė, nuotrauka-1 Pasveikinta 101 metų sulaukusi palangiškė, nuotrauka-2 Pasveikinta 101 metų sulaukusi palangiškė, nuotrauka-3
palangiškė 101 sveikinimas Palangos meras
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929