Palangos miesto mero sveikinimas Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų proga

Palangos miesto mero sveikinimas Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų proga

Mieli palangiškiai ir šventojiškiai,

gruodis skaičiuoja paskutines besibaigiančių metų dienas bei minutes, ir jau tuoj tuoj pasitiksime gražiausias žiemos šventes – šv. Kalėdas ir Naujuosius metus. Laukdami jų, atverkime savo širdis artėjančiam kalėdiniam stebuklui bei pasidalinkime gerumu ir šiluma su tais, kuriems to reikia.  

Šv. Kalėdų išvakarėse susėskime prie šv. Kūčių stalo, šilumos ir rimties apgaubti įvertinkime besibaigiančius metus ir į naujuosius pasiimkime tik tai, kas šiemet buvo geriausia. Te šį ramybe ir jaukumu dvelkiantį vakarą kiekvienus namus, kiekvieną širdį užlieja šiluma ir meilė. Su brangiausiais žmonėmis laužydami kalėdaitį, kartu pasidalinkime ir gerumu. Tegu nelieka šv. Kūčių vakarą vienišų ir liūdnų žmonių.

Te šv. Kalėdų rytas išaušta džiugus, kupinas tikėjimo bei vilties, o šv Kalėdų stebuklas kiekvieną širdį pripildo šviesos, ir ši ypatinga nuotaika telydi visus ateinančius metus.

Į Naujuosius ženkime su naujomis svajonėmis, tikėkime, kad ateinantys metai atneš tik geras permainas. Te 2022-aisiais pildosi jūsų siekiai, tegu metai būna dosnūs kūrybingų akimirkų, drąsių svajonių, kupini prasmingų bei sėkmingų darbų. Te naujaisiais metais jus lydi sėkmė, santarvė bei gera sveikata.

Jaukaus šv. Kūčių vakaro, džiaugsmingų šv. Kalėdų ir laimingų Naujųjų metų, mielieji.

Palangos miesto savivaldybės tarybos ir administracijos vardu

meras Šarūnas Vaitkus

Palanga Palangos miesto savivaldybės taryba administracija meras sveikinimas Šv. Kalėdos
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936