Kalėdų popietėje pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams ir saugios kaimynystės puoselėtojams

Kalėdų popietėje pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams ir saugios kaimynystės puoselėtojams

Labai džiaugiamės, kad baigiantis metams turime kam padėkoti už pagalbą, už bendrystę.

Gražia tradicija tapusioje Klaipėdos apskrities policijos organizuotoje Kalėdinėje padėkos popietėje pareigūnai dėkojo patikimiems savo partneriams.

Padėkos ir atminimo dovanos įteiktos Palangos policijos rėmėjams: Aurikai Stanislovaitienei, Dianai Lazdauskienei, Egidijui Budginui, Viktorui Arlauskui, Vytautui Gerikui ir bendruomenės „Palangos santarvė“ pirmininkei Dainai Eimanavičienei.

Apdovanotos apskrities 2021 m. veikliausios saugios kaimynystės grupės. Palangoje šiemet aktyviausiai rūpinosi savo gyvenamosios aplinkos saugumu, telkė gyventojus, bendradarbiavo su policija Austėjos g. 28 namo gyventojų įkurta saugios kaimynystės grupė, kurią atstovavo DNSB pirmininkas Virgaudas Bružas ir Saulius Latviūnas.

Tikimės, kad teigiamas pavyzdys užkrečiamas. Kviečiame jungtis į policijos rėmėjų gretas, kurti saugios kaimynystės grupes ir kartu rūpintis mūsų miesto saugumu.

Gražių artėjančių Švenčių!

Kalėdų popietėje pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams ir saugios kaimynystės puoselėtojams, nuotrauka-1 Kalėdų popietėje pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams ir saugios kaimynystės puoselėtojams, nuotrauka-2 Kalėdų popietėje pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams ir saugios kaimynystės puoselėtojams, nuotrauka-3 Kalėdų popietėje pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams ir saugios kaimynystės puoselėtojams, nuotrauka-4 Kalėdų popietėje pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams ir saugios kaimynystės puoselėtojams, nuotrauka-5 Kalėdų popietėje pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams ir saugios kaimynystės puoselėtojams, nuotrauka-6 Kalėdų popietėje pareigūnai padėkojo policijos rėmėjams ir saugios kaimynystės puoselėtojams, nuotrauka-7
Kalėdų popietė pareigūnai padėka policijos rėmėjai saugios kaimynystės puoselėtojai Palangos policijos rėmėjai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936