Saugaus eismo viktorina „Būk saugus“

Saugaus eismo viktorina „Būk saugus“

Visi mes esame eismo dalyviai ir, norėdami išvengti nelaimių keliuose, privalome ne tik žinoti, bet ir laikytis saugaus eismo ir elgesio taisyklių. Kad  jaustumėmės saugiai, turime nuolat prisiminti apie gatvėje slypinčius pavojus.

Saugaus eismo viktorina „Būk saugus“, nuotrauka-1

Paskutinę lapkričio mėnesio savaitę mokyklos mokiniai su savo mokytojais kalbėjo apie saugų eismą kelyje, gatvėje. Klasėse mokiniai prisiminė ir mokėsi kelio ženklus, piešė piešinius saugaus eismo tema ir rengė parodėles. Na o gruodžio 9 dieną mokyklos salėje vyko viktorina „Būk saugus“, kurios metu mokykloje svečiavosi Palangos miesto komisariato pareigūnai ir policijos bičiulis Amsis. 3c klasės mokiniai svečiams ir dalyviams dovanojo eilėraščius ir dainelę „Šviesoforas“. Viktorinos dalyviai, tarp jų ir būrelio „Šviesoforas“ nariai atliko viktorinos užduotis – prisiminė kelio ženklus, dėliojo kelio ženklų dėliones, minė mįsles, atliko praktines užduotis, sprendė kryžiažodžius. Linksmiausia užduotis buvo praktinė – kuomet mokiniai turėjo taisyklingai užsisegti atšvaitus, o kaip juos teisingai segėti policijos pareigūnė pademonstravo pačiu Amsiu.

Mokinius labai pradžiugino Policijos pareigūnų padovanotos kuprinės, knygelės ir atšvaitai. O renginys paliko daug gerų emocijų ir žinių.

Organizatorės:  Živilė Galdikienė, Reda Gulbinskienė, Audra Kaušienė, Dalia Šiupinienė.

Palangos „Baltijos“ pagrindinė mokykla Saugaus eismo viktorina „Būk saugus“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936